Vectra B vs Fiat marea
Moderátor: Moderátoři
Vectra B vs Fiat marea
co je podle vás lepší volba? roční nájezd kolem 15000km, rozhoduju se mezi fiat marea 1,8 16v r.v. 1999 nebo opel vectra B 1,6 16V r.v. 1998 výbava srovnatelná nájezd km u obou kolem 190 tisíc ...........
- Reklama
Re: Vectra B vs Fiat marea
Za mě VB. Před VB jsem měl Fiat sice Brava (1997), ale to je skoro to samé, ale byla to katastrofa. Večně něco upadávalo, vrzalo, problémy s elektrikou... Vyměnil jsem ji za VB (1997) a nelituju.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co ti z auta upadne to tam nepatří každopádně přelož si tuto zkratku - FIAT - Fehler in allen Teilenlukas.v píše:ale byla to katastrofa. Večně něco upadávalo....
a když vectru tak určitě ne s X16XEL papká olej
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Znám jiný význam té zkratky: Fix It Again Tomorrow
fiata nééééééééééééééééé
a opla 1.6ku taky néééééééééé
když už tak 1.8ku
a opla 1.6ku taky néééééééééé
když už tak 1.8ku
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
1.6 16V Opela určitě ne, byl tam problém s ovalizací pístu, bralo to moc oleje.
Ta Marea není až tak špatné auto, já měl zálusk na pětiválec 2.0 20V combi, jelo to dobře (107kW, facelift 114kW) a hlavně super zvuk, ale v republice byly na prodej jen 3, moc toho nejezdí a je tam problém s vedením řemenů, klínák když rupne tak se zamotá do rozvodáku a je po všem. S korozí moc problém není, spíš elektroinstalace.
No osobně bych volil spíše Vectru 1.8 92kW (facelift) nebo 2.0 100kW, kde tě značně potrápí koroze, takže hledat hlavně zdravější kusy.
Ta Marea není až tak špatné auto, já měl zálusk na pětiválec 2.0 20V combi, jelo to dobře (107kW, facelift 114kW) a hlavně super zvuk, ale v republice byly na prodej jen 3, moc toho nejezdí a je tam problém s vedením řemenů, klínák když rupne tak se zamotá do rozvodáku a je po všem. S korozí moc problém není, spíš elektroinstalace.
No osobně bych volil spíše Vectru 1.8 92kW (facelift) nebo 2.0 100kW, kde tě značně potrápí koroze, takže hledat hlavně zdravější kusy.
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
Mám teď astru f 1,6 sice 8v a jsem s tím motorem max spokojenej, sežere tak 2dcl oleje na 1000km, ale ten výkon nic moc a výbava bez klimy což docela postrádám v zimě.Jak je na tom ta vectra B, 1,8 se spotřebou?Já jezdím s astrou za nějakejch 6,5-7,1l max což je na 16 roků starej benzín krása
přesně jak píše P.S.
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
tak tý 1.6 XEL bych se nebál,já jí měl 5 let,nalítala cca 100 tis prodával jsem jí když měla 230 tis a za celou dobu jsem do ní lil jen benzín a olej + běžná údržba,je fakt že ho trochu papala ale nic hroznýho,jestli to byl litr za tři měsíce,časem jsem si na to zvykl zato mě nikdy nenechala ve štychu a to jsem jí kolikrát opravdu krutě nakládal
Vectra C Caravan Z19DT/88kw rok 03/2006 Diagnostika přes OP-COM pro Teplice a okolí
Jedině VB. Svoji mám od února a nemužu litovat. A chlap od kterýho jsem ji koupil (začal jezdit s xsarou) chce zpět přesedlat na VB, prý je to na ten ročník jedno z nejlepších aut
VeBe 2.0 16V CD, rv. 1996