Demontáž hlavice řadičky
Moderátor: Moderátoři
Demontáž hlavice řadičky
Poradíte jak sundat hlavici z řadičky? Předpokládám, že je jenom naražená, ale radši se zeptám. U Astry jsem za ni zabral a vytrhl si celou řadičku, tak tomu bych se chtěl teď vyhnout.
- Reklama
Re: Demontáž hlavice řadičky
je to tam nejak narazeny,ja sem to vzal platkem pilky a rozrezal ....
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Jenomže já bych jí chtěl pak ještě použít...
- Hellborn
- Kontaktovat uživatele:
Je jen naražená na tisícihranu. Chce to ale dost silou
1) Frontera 2,2 DTL
Jen viklej... Mně občas vyskočí za jízdy a to je pak sranda jí třeba po tmě hledat kdesi pod nohama a jestli u mě nebo u spolujezdce
Vidíte, dá se zaměnit za jakoukoliv jinou hlavici? Jsou všechny na tisícihran? Mám jí obmotanou izolačkou, protože se mi začala rozpadat ta kůže na ní a vypadá to fakt příšerně. U opla pouze celý řadící mechanismus za 7tis.
Vidíte, dá se zaměnit za jakoukoliv jinou hlavici? Jsou všechny na tisícihran? Mám jí obmotanou izolačkou, protože se mi začala rozpadat ta kůže na ní a vypadá to fakt příšerně. U opla pouze celý řadící mechanismus za 7tis.
Insignia A Sports Tourer, Flex Ride, 4x4
Ex Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2002
Ex Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2002
přesně tak viklej viklej... já jí vyndavat nechci a taky mi už několikrát zustala v ruce... je to pěkně na h**no.
nejčastěji se mi to stalo při řazení zpátečky (jako 6), tak jsem jen zpět narazil na 1000hran a OK.
nejčastěji se mi to stalo při řazení zpátečky (jako 6), tak jsem jen zpět narazil na 1000hran a OK.
Opel Vectra C Caravan 1,9CDTI, 110kW
taky bych ji vymenil za jinou, je to takova divna koule, hezky maj samozrejmne facelift.....ale nevim , mozna by to slo vymenit, treba z astry h...
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.