opel vectra B 1.8 16V
Moderátor: Moderátoři
opel vectra B 1.8 16V
Dobrý den.potřeboval bych poradit.Motor mi nedrží volnoběžné otáčky,ale při záběru(jízdě) se nejeví žádný problém.Diagnostika mi ukázala chybnou váhu vzduchu,tu jsem vyměnil.Zhasla mi kontrolka motoru,volnoběžné otáčky za chladného motoru se udrží,ale po zahřátí motoru začnou kolísat nebo se motor vypne uplně.Za každou radu děkuji..
- Reklama
- Hellborn
- Kontaktovat uživatele:
Re: opel vectra B 1.8 16V
Tohle je většinou špatným krokovým motorkem volnoběhu (regulátoru volnoběhu).
Je to hliníkový váleček u sání motoru (klapka).
Buďto vyčistit, nebo vyměnit.
Je to hliníkový váleček u sání motoru (klapka).
Buďto vyčistit, nebo vyměnit.
1) Frontera 2,2 DTL
díky.motorek jsem vyčistil a zatím to šlape správně
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám Opel vectra b 1.8 16v 84Kw
Já krok. mot. volnoběž. otáček (dále jen KMVO) měl venku, vyplachoval tělo benzínem a dost špíny odtamtud vyteklo i hrubé špíny!A do cívky jsem šplýchnul kontaktolem a snažil se to ven vytřepat.Troška ukápnula, ale rači jsem tam dál nestříkal.A když jsem ho připojil na auto na kterém jsem KMVO měl namontovaný, tak se oska ani nehnula, přitom by měla kmitat.Ne?
Já krok. mot. volnoběž. otáček (dále jen KMVO) měl venku, vyplachoval tělo benzínem a dost špíny odtamtud vyteklo i hrubé špíny!A do cívky jsem šplýchnul kontaktolem a snažil se to ven vytřepat.Troška ukápnula, ale rači jsem tam dál nestříkal.A když jsem ho připojil na auto na kterém jsem KMVO měl namontovaný, tak se oska ani nehnula, přitom by měla kmitat.Ne?
Darwi