Blinkry na leve strane nefunguji :(

1991 – 1997

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Banan2004

Blinkry na leve strane nefunguji :(

Příspěvek od Banan2004 »

Prosim o radu,prestali mi fungovat blinkry na leve strane-vsechny,ty na prave funguji a pri vystraznych svetlech jedou i ty LEVE a takze nejsou to zarovky,pojistky a i relatko spina,jen rychle cvaka.Pripada mi ze to muze byt spatny jen nekde od smerove packy po to relatko.Nestalo se vam neco takoveho nebo nekomu z vasich znamich-i ny jinem typu auta???Diky za odpoved.
Reklama

cert22

Re: Blinkry na leve strane nefunguji :(

Příspěvek od cert22 »

ahoj zrovna vcera jsem resil uplne stejny problem akorat me nesla cela prava strana. problem je v prepinaci smerovek pod volantem. takze musi volant dole pod nim odsroubuj dva plastove kryty, prepinac drzi dva sroubky a vetsi konektor. prepinac ma dve el.casti pod jednou se ovladaji hlavni svetla - muzes rozdelat a vycistit kontakty uvidis ze to bude potreba , pod druhou casti ktera je ale blize k privodnim kabelum je plosnak a na nem jediny tripolohovy prepinac smerovek a to je ten problem - takze rozdelej vycisti kontakty vse jemne namaz a opatrne smontuj pozor na pruzinky,kulicku a kontakty. vyzkouset to muzes jen spojenim konektoru, pevny nervy a dej vedet jak to slo.
Odpovědět

Zpět na „Frontera“