Fošna Astra F Caravan
Moderátor: Moderátoři
Fošna Astra F Caravan
Tak od soboty mám Astru F 1.7 TD (motor opel ale zatím bez problémů)
Koupil jsem jí za 20000,-
rok výroby 1995
najeto 230000km
Motor je zatím bez problémů, nový žhavičky, spojka, čelní sklo, tlumiče, lanovody, baterie... v mrazech chytá dobře ale baterka je starline, takže žádnej zázrak Kastle úplně zdravá... pár puchýřků kolem zadního okna ale lemy, prahy úplně zdravý. Byla 9 let garážovaná a vypadá fakt hezky.
Foto dodám až zítra
Koupil jsem jí za 20000,-
rok výroby 1995
najeto 230000km
Motor je zatím bez problémů, nový žhavičky, spojka, čelní sklo, tlumiče, lanovody, baterie... v mrazech chytá dobře ale baterka je starline, takže žádnej zázrak Kastle úplně zdravá... pár puchýřků kolem zadního okna ale lemy, prahy úplně zdravý. Byla 9 let garážovaná a vypadá fakt hezky.
Foto dodám až zítra
Corsa A 12NC (43PS)
Corsa B X14SZ (60PS)
Astra F X17DTL (65PS)
Corsa B X14SZ (60PS)
Astra F X17DTL (65PS)
- Reklama
Re: Fošna Astra F Caravan
Foto urcite dej, ale kdyz to ctu kdybys prihodil rekneme desitku mohl jsi mit Gecko
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
milosh: Kdyby přihodil 10, tak má vylítané Géčko. Takhle má nejspíš zachovalé eFko.
Fošna: "Auto mám od soboty, motor zatím bez problémů." To čekáš, že ten motor bude hned po první jízdě KO? Já mam ten samý motor, auto má aktuálně najeto přes 320 tisíc a krom to, že teče olej s tím nemám žádný problém.
Fošna: "Auto mám od soboty, motor zatím bez problémů." To čekáš, že ten motor bude hned po první jízdě KO? Já mam ten samý motor, auto má aktuálně najeto přes 320 tisíc a krom to, že teče olej s tím nemám žádný problém.
m.artty: No měl jsem Volvo V40 1.9TD 66kW a po 600km se totálně posralo A na TD 50kW jsem zatím neslyšel žádnou chválu, takže čekám, že se taky bude srát
Corsa A 12NC (43PS)
Corsa B X14SZ (60PS)
Astra F X17DTL (65PS)
Corsa B X14SZ (60PS)
Astra F X17DTL (65PS)
Hezkej Oplík! A to ještě počkej, až namísto tý bílý srágory bude všude kolem zelená travička s pampeliškama, to bude teprv krása a bude ti to ladit s károu - tzv. tón v tónu...!
W124 E320 R6 Coupé 1994
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá, jako kdyby si měl stejnou barvu co mám na Astře já
to že se ti podělala V40 se ti nedivím .tam stačí se blbě podívat na motor a už nenastaruješ... stačí horší nafta a nejedeš...
Astra je fakt pěkná a pokud byla dobře udržovaná tak s ní snad ani nebudeš mít problémy
Astra je fakt pěkná a pokud byla dobře udržovaná tak s ní snad ani nebudeš mít problémy
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
Tak V40 se podělal kvůli tomu, že tam předchozí majitel lil fritovací olej
Jinak pár vad má... nejhorší je hřídel v převodovce... je v háji a na volnoběh hrozně mlátí do skříně Každou chvíli to prej odejde
Jinak pár vad má... nejhorší je hřídel v převodovce... je v háji a na volnoběh hrozně mlátí do skříně Každou chvíli to prej odejde
Corsa A 12NC (43PS)
Corsa B X14SZ (60PS)
Astra F X17DTL (65PS)
Corsa B X14SZ (60PS)
Astra F X17DTL (65PS)
Takže plná garáž dílů, tak mám zase co dělat A to jsem ještě ani neprodal díly z corsy... potřebuju větší garáž
Jinak budu měnit převodovku... příjde tam z Tigry X16XE, tak jsem zvědavej co to s tím udělá
Budou okýnka v elektrice, nárazník s mlhovkama ( místo mlhovek příjde denní svícení ), folie na okna a na světla, lakování předních světel atd... Práce je dost ale financí a času už moc ne
Jinak sem házím pár foto bejvalky ♥
Jinak budu měnit převodovku... příjde tam z Tigry X16XE, tak jsem zvědavej co to s tím udělá
Budou okýnka v elektrice, nárazník s mlhovkama ( místo mlhovek příjde denní svícení ), folie na okna a na světla, lakování předních světel atd... Práce je dost ale financí a času už moc ne
Jinak sem házím pár foto bejvalky ♥
Corsa A 12NC (43PS)
Corsa B X14SZ (60PS)
Astra F X17DTL (65PS)
Corsa B X14SZ (60PS)
Astra F X17DTL (65PS)