po zastavení už nestartuje
Moderátor: Moderátoři
-
po zastavení už nestartuje
.Dobrý den mám problém z vectrou 1.8 l 85 kw rv 1998. Po delší odstávce vozu jsem jej dal do provozu a cca týden jsem už z vozem jezdil. Dnes jsem po natankování cca 11 l benzínu najel kolem 40 km a od té doby auto nejede. Auto je dovoz pořízeno cca půl roku nazpět. Měl jsem problém již z volnoběhem který jsem vyřešil výměnou krokového motorku volnoběhu. Poté oplík jezdil jak víno, jen sem tam když jsem z prudka přibrzdil tak jako by se motor přehltil a auto vždy zdechlo po nastartování zase vše ok. Také dnes se mi to stalo a poté znovu asi 3krát a když jsem dojel a zastavil tak už jsem nenatočil. Pokud máte někdo podobné zkušenosti budu rád za každou radu. Předem dík
Vectra B caravan 1.8 16v 85 kw 1998, X18XE
- Reklama
Re: po zastavení už nestartuje
Napichl jsi to na diagnostiku?
nejsem si jistej ale s tím bržděním by to mohlo být posilovačem... udělá to i když stojíš a šlápneš na brzdu? nebrzdilo ti to hůř? Změna výkonu?
pokud ano mohla by to být prasklá membrána posilovače nebo upadená či popraskaná podtlaková hadička..
pokud ano mohla by to být prasklá membrána posilovače nebo upadená či popraskaná podtlaková hadička..
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
-
Tak to dělá při zbrzdění třeba z 80 na 30 při prudkém zpomalení jinak auto už je v servise takže uvidím.
Vectra B caravan 1.8 16v 85 kw 1998, X18XE