Elektrické stahování oken
Moderátor: Moderátoři
Elektrické stahování oken
Zdravíčko pánové. Chci se zeptat, mam astru F 1.6 52kw hatch a zajímá mně, jak je obtížné vyměnit klika tronic za el. stahovačky? Dival jsem se pod tapec a zamrazilo mne, že to je přinytovane a ne na matkach jak u fely. Díky za radu popřípadě návod:)
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektrické stahování oken
Odvrtáš nýtky, vytáhneš manuální, nasadíš elektirckou, našroubuješ/nenýtuješ, natáhneš kabeláž, zapojíš ovladače -> hotové.
Re: Elektrické stahování oken
Dělal jsem to stejný,
není to složitý jen teda pokud máš origo svazky kabeláže, je dobré vytáhnout sedačky protože kabeláž je tažená (od spolujezdce) na druhou stranu přes tunel k druhým dveřím a k pojistkovce
jinak u mě bylo třeba trošku upravit díry na nastavení naklonění okna, protože i když to bylo na doraz v tech původních tak mi okno ve 2/3 vytažení vyskakovalo z gum a když jsem s ním vyjel nahoru tak byl rožek mimo rám..
co se týče schemat.. ještě je někde mám
není to složitý jen teda pokud máš origo svazky kabeláže, je dobré vytáhnout sedačky protože kabeláž je tažená (od spolujezdce) na druhou stranu přes tunel k druhým dveřím a k pojistkovce
jinak u mě bylo třeba trošku upravit díry na nastavení naklonění okna, protože i když to bylo na doraz v tech původních tak mi okno ve 2/3 vytažení vyskakovalo z gum a když jsem s ním vyjel nahoru tak byl rožek mimo rám..
co se týče schemat.. ještě je někde mám
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995