Zdar hosi,
uz minulou zimu jsem to pozoroval ale ted uz to prichazi mnohem driv , uz ted kolem teplot 5-10´C ....... je to pouze pri studenem motoru,kdyz se ohreje tak uz je to v pohode , otacky na tachometru se ale nijak nehejbou ...prijde mi jak kdyby za studena blbe spaloval ...nevim tezko rict..nemate stim nekdo zkusenost?dik.
2.2 Dti VeCE chveni motoru za studena
Moderátor: Moderátoři
2.2 Dti VeCE chveni motoru za studena
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2.2 Dti VeCE chveni motoru za studena
asi by to chtělo napíchnout
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Re: 2.2 Dti VeCE chveni motoru za studena
zkusit napíchnout, každopádně by k tobě musel někdo přijet a na studeném motoru sledovat live data.
Jinak mě to dělá (na 2.0i Turbo) také, nezávisle na venkovní teplotě, jen s nižší teplotou výrazněji. pouze za jízdy a jen zhruba prvních 500-800 metrů. Otáčky se přitom nehýbou a dělá to pouze +/- na stabilní rychlosti, při akceleraci/deceleraci/vonoběhu nikoliv.
Někde (myslím, že Svět motorů) jsem četl podobný dotaz majitele fábie. Ze škodovky mu odpověděli, že je to důsledek snahy řídící jednotky co nejrychleji dostat oxidační katalizátor na provozní teplotu a tím pádem emise do požadovaných hodnot. co je na tom pravdy netuším, nicméně mne to zatím nijak závažně netrápí, i proto, že je to již dva roky stabilní chování.
Jinak mě to dělá (na 2.0i Turbo) také, nezávisle na venkovní teplotě, jen s nižší teplotou výrazněji. pouze za jízdy a jen zhruba prvních 500-800 metrů. Otáčky se přitom nehýbou a dělá to pouze +/- na stabilní rychlosti, při akceleraci/deceleraci/vonoběhu nikoliv.
Někde (myslím, že Svět motorů) jsem četl podobný dotaz majitele fábie. Ze škodovky mu odpověděli, že je to důsledek snahy řídící jednotky co nejrychleji dostat oxidační katalizátor na provozní teplotu a tím pádem emise do požadovaných hodnot. co je na tom pravdy netuším, nicméně mne to zatím nijak závažně netrápí, i proto, že je to již dva roky stabilní chování.
GTS