Tak toto je neco
Pakovaci aistent v insignii v hodnote 630€ to je sen
Graficke zobrazenie ako z roku pána a to len predne snimace, nechapem vobec naco kedze to nerozlisuje ani len stranu pri prekazke.
Vzadu to uz len pipa.
Nieze by som nevedel zaparkovat bez neho, ale manzelka by sa urcite potesila.
a hlavne ta cena zato je prehnana.
Neviem o co je ten druhy asistent lepsi (len z citania) ale je tam rozdiel pri tej cene len 100€ tak to uz mohli rovno montovat do aut s navigaciou ten drahsi a bez navigacie ten zakladny.
Alebo k vybave cosmo v aute za skoro 40000€ uz by sa patrilo nieco prepracovanejsie.
Apropo neviete niekto ci sa to da prerobit ci preprogramovat?
Parkovaci asistent
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Parkovaci asistent
Zrejme máš na mysli také primitívne zobrazenie na strednom displeji, ktorý je pre MY13 trojriadkový. Vôbec ten displej je skôr krok vzad.
Ale k asistentovi:
1/ ja na rozdiel od teba by som bez neho nezaparkoval. Z hatchbacku totiž nevidno najmä dozadu vôbec nič
2/ pri cúvaní určite nie je čas sa dívať niekde po displejoch - takže pípanie je maximálne OK, podľa môjho skromného subjektívneho názoru
Pokiaľ si vykonfiguroval Insigniu za 40k - to ani netuším čo všetko sa dá do toho natlačiť - tak máš určite xenony a v pakete s nimi ten asistent bol niekedy asi za 100e.
Pokiaľ si konfiguroval len asistent tak potom je naozaj hromada lepších napríklad s video kamerou a pod.
Preprogramovávať a upravovať soft na Opli ti ťažko niekto urobí. Teda určite nie v Opel servise.
Ale k asistentovi:
1/ ja na rozdiel od teba by som bez neho nezaparkoval. Z hatchbacku totiž nevidno najmä dozadu vôbec nič
2/ pri cúvaní určite nie je čas sa dívať niekde po displejoch - takže pípanie je maximálne OK, podľa môjho skromného subjektívneho názoru
Pokiaľ si vykonfiguroval Insigniu za 40k - to ani netuším čo všetko sa dá do toho natlačiť - tak máš určite xenony a v pakete s nimi ten asistent bol niekedy asi za 100e.
Pokiaľ si konfiguroval len asistent tak potom je naozaj hromada lepších napríklad s video kamerou a pod.
Preprogramovávať a upravovať soft na Opli ti ťažko niekto urobí. Teda určite nie v Opel servise.
Re: Parkovaci asistent
Ma len ako pises skor zaujala ta cena co pytaju za to primitivne zobrazenie.
To uz kto ako a s cim dokaze zaparkovat je ina vec.
Ale aj tak aspon minimalne tie strany tam mohli pridat uz ked to vrieska uz pri 30cm od prekazky
Ked Sa potrebuje clovek niekde votret, z jednej strany auto z druhej stlp a zozadu auto.
S pipanim tu nezparkujes bo vedla toho stlpa auto musis dat 10-20cm aby si tam vosiel ale to uz pipa bez prestania a teraz nevies kolko mozes ist este dozadu ...
Za kolko ho mam ja to je jedno ale v cenniku zato pytaj cez 600€
Samozrejme aj auto za 40 je cennikova cena a zato by som urcite nenakupoval.
Mozno niekto precita a mu to pomoze v niecom.
To uz kto ako a s cim dokaze zaparkovat je ina vec.
Ale aj tak aspon minimalne tie strany tam mohli pridat uz ked to vrieska uz pri 30cm od prekazky
Ked Sa potrebuje clovek niekde votret, z jednej strany auto z druhej stlp a zozadu auto.
S pipanim tu nezparkujes bo vedla toho stlpa auto musis dat 10-20cm aby si tam vosiel ale to uz pipa bez prestania a teraz nevies kolko mozes ist este dozadu ...
Za kolko ho mam ja to je jedno ale v cenniku zato pytaj cez 600€
Samozrejme aj auto za 40 je cennikova cena a zato by som urcite nenakupoval.
Mozno niekto precita a mu to pomoze v niecom.