palivové čerpadlo

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
popik43

palivové čerpadlo

Příspěvek od popik43 »

Zdravím pánové, potřeboval bych od Vás radu. Mám 2.0 16V, a řeším problém ohledně palivového čerpadla. V poslední době se mě stává, že mi čerpadlo nenatáhne palivo. Ze začátku stačilo na nádrž klepnout a rozjelo se. poté jsem toto měl u mechanika, který když k tomu přišel druhý den auto nastartoval, poté nápíchl na diagnostiku a žádnou závadu mu to neukázalo. až teď v posledním týdnu mi to dělá často. Už mi čerpadlo vůbec nenatáhne. Když jsem oddělal kryt a čerpadlo vytáhl a zapojit na přímo tak funguje. Poté ho strčím zpět do nádrže, čerpadlo natáhne a nastartuju. Toto zopakuji v krátkém intervalu a opět nastartuju. Pak nechám vypnuté cca 5 minut a čerpadlo zase nenatáhne. Tak co to může dělat. Relé cvaká a čerpadlo se zdá být taky v pořádku. Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost. Díky za rady
Reklama

petrpanco

Re: palivové čerpadlo

Příspěvek od petrpanco »

hoj myslim si ze je pridrene nekdy jede a nekdy ne ja mel ten samy problem po vymene cerpadla vse ok
uceny z nebe nespadl
popik43

Re: palivové čerpadlo

Příspěvek od popik43 »

Ahoj asi máš pravdu, dnes jsem ho opět zapojil na přímo a nic. Tak jsem ho vytáhl trochu s ním zahýbal a rozběhlo se. Takže zítra dávám nové a uvidíme. Díky za typ
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“