1.7 CDTI 74kw typ Z17DTH nejde naštartovať keď je zohriaty
Moderátor: Moderátoři
1.7 CDTI 74kw typ Z17DTH nejde naštartovať keď je zohriaty
nejde naštartovať práve keď je to auto zahriate na 80C. keď sa ochladi na asi 30C tak naštartuje na brnk.po naštartovani sa chová ako keby mu nič nebolo.ide plynule bez poklesu výkonu chod motora je pravidelný. nesvieti žiadna kontrolka proste všetko typ top. na diagnostike Bosch všetko ok bez závad žiadna hláška. nemáte nikto žiadne vysvetlenie na túto závadu? ešte dodávam že pri teplom štarte nieje žiaden pokles tlaku v štartovacej rampe. je to sprostosť ale čo ? jedná sa o motor 1.7 CDTI 74kw typ Z17DTH
ďakujem za každý názor.
ďakujem za každý názor.
- Reklama
Re: 1.7 CDTI 74kw typ Z17DTH nejde naštartovať keď je zohria
chalani vážne nikto nevie indíciu čo by mohlo byť vo veci. mňa napadá , keď sa jedná o zohriaty motor tak by to mohlo byť čidlo teploty vody. skúsil som ho odpojiť a štartovať , ale nenaskočilo. jeden človek mi tvrdí že by to mohli byť vadne jeden , alebo dva vstreky, tak teraz neviem. mám skúsiť ktorý hádže najviac nafty do prepadumiko09 píše:nejde naštartovať práve keď je to auto zahriate na 80C. keď sa ochladi na asi 30C tak naštartuje na brnk.po naštartovani sa chová ako keby mu nič nebolo.ide plynule bez poklesu výkonu chod motora je pravidelný. nesvieti žiadna kontrolka proste všetko typ top. na diagnostike Bosch všetko ok bez závad žiadna hláška. nemáte nikto žiadne vysvetlenie na túto závadu? ešte dodávam že pri teplom štarte nieje žiaden pokles tlaku v štartovacej rampe. je to sprostosť ale čo ? jedná sa o motor 1.7 CDTI 74kw typ Z17DTH
ďakujem za každý názor.
Miko, tohle není servis na objednávku, do kterého zavoláš či napíšeš a za chvilku máš problém vyřešený... A navíc je Nový rok, nezbyde ti, než prostě čekat, až se ozve někdo vědoucí...
W124 E320 R6 Coupé 1994
tak budem čakať.teba nič nenapadá?Colommbo píše:Miko, tohle není servis na objednávku, do kterého zavoláš či napíšeš a za chvilku máš problém vyřešený... A navíc je Nový rok, nezbyde ti, než prostě čekat, až se ozve někdo vědoucí...
Až to budeš zase startovat za tepla a neůjde to zkus odpojit a připojit baterku a pak napiš co to udělá.....
Mohla by to být ŘJ a taky tyhle motory mívali problém s regulátorem tlaku paliva a na diag to myslím vyčíst nešlo
Podívat se na diagnostice na otáčky motoru, když nejde nastartovat. Nebo se při startování nepohne ručička otáček na budíku na hodnotu asi 200 ot/min. Tohle chování mívá čidlo na klice a otáčky jsou pak nesmyslné.
http://www.opeldilybrno.cz info@opeldilybrno.cz
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
RJ je pôvodna , ale regulátor tlaku na čerpadle je nový.warhy píše:Mohla by to být ŘJ a taky tyhle motory mívali problém s regulátorem tlaku paliva a na diag to myslím vyčíst nešlo
skontrolujem a dám vedieť.RomanK píše:Podívat se na diagnostice na otáčky motoru, když nejde nastartovat. Nebo se při startování nepohne ručička otáček na budíku na hodnotu asi 200 ot/min. Tohle chování mívá čidlo na klice a otáčky jsou pak nesmyslné.
[quote="warhy"]Mohla by to být ŘJ a taky tyhle motory mívali problém s regulátorem tlaku paliva a na diag to myslím vyčíst nešlo[/quot
nazdar . prišiel som na prolém , ale neviem ho vyriešiť.to že auto nejde naštartovať za tepla pri pracovnej teplote som skúsil odpojiť snímač teploty vody a čo sa nestalo ? auto naštartovalo na brnk.tak som vymenil nový snimač teploty vody , ale nepomohlo.keď odpojím ide.tak teraz neviem či skúsiť prehrať soft , alebo to ide ešte cez nieaké relé , alebo odpor.viež mi poradiť ?
nazdar . prišiel som na prolém , ale neviem ho vyriešiť.to že auto nejde naštartovať za tepla pri pracovnej teplote som skúsil odpojiť snímač teploty vody a čo sa nestalo ? auto naštartovalo na brnk.tak som vymenil nový snimač teploty vody , ale nepomohlo.keď odpojím ide.tak teraz neviem či skúsiť prehrať soft , alebo to ide ešte cez nieaké relé , alebo odpor.viež mi poradiť ?