Zdravim,
mam Opel Corsa D 1.2 EcoTech 59kw rocnik 11/2007
Nech robim co robim mam strasne vysoku spotrebu okolo 9 - 10 litrov na 100km v meste. Skusil som smenit jazdny styl a nic ci jazdim uplne normalne, dupem na to alebo jazdim krotko na spotrebu vzdy to vyde medzi 9 - 10 litrov.
Neviete poradit kde by som mohol robit chybu.
PS: este som uvazoval ze by mohol byt nejaky technicky problem bo po nastartovani ako keby isla prilis nasitena zmes do motora bo je citit benzin.
DIk za odpoved
Vysoka spotreba
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysoka spotreba
Jestli jezdíš jen po městě a krátké trasy (tj. motor se nestihne ohřát na provozní teplotu), tak by to mohlo být i tím...
Na tym som uz uvazoval pretoze jazdim do skoly ktora je relativne blizko cca 3min sviznejsej jazdy 5min ked idem ako dochodzam.artty píše:Jestli jezdíš jen po městě a krátké trasy (tj. motor se nestihne ohřát na provozní teplotu), tak by to mohlo být i tím...
Avsak jazdim dost aj tak ze motor je zohriaty nevravim ze 2 hodiny ale motor dosiahne aj v teplotach okolo -5 prevadzkovu telpotu za cca 5min a ked idem 30min tak to tak velku rolu nemoze hrat.
Naozaj nvm capol som si teraz plnu a idem ju zjazdit mimo mesto a uvidim
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadá jedna věc, kdy byla dělaná údržba jako svíčky, filtr vzduchový atd?
hmm moze byt kedze na tom starka jazdila z pred domu na zahradku a do garaze pre zemiaky (cca 2km) :-/m.artty píše:Ještě mě napadá jedna věc, kdy byla dělaná údržba jako svíčky, filtr vzduchový atd?