Nesvítí xenon
Moderátor: Moderátoři
Nesvítí xenon
Dobrý den byl bych vděčný za radu od odborníků, na Vc2003 gts 2,2 benzin přestal svítit levý xenon. Kde je možné koupit za dobrou cenu výbojku? Jde o původní světlomety nebyl žádný zásah co se týká úpravy. Díky moc . Tizzy3
- Reklama
Re: Nesvítí xenon
Je taky mozny ze ti odeslo trafo co je na svetle zespoda.Jinak hledej na netu vybojky s typem patice D2S pokud nemas bixenon.
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Jedná-li o klasickou výbojku D2S, zadáš-li si do vyhledavače třebas "výbojka D2S", internet ti nabídne přehršel alternativ a pak už zbývá jen vybrat podle tvých nároků a možností kapsy, není to problém... Nicméně doporučuju výkon tak cca 4300-5000K, vyšší jest k ničemu a neuvažovat ty nejlevnější kousky, který buď nemají deklarovaný výkon anebo nefungují dlouho. Osobně mám Osram Xenarc Silverstar (balení duo) a naprostá spokojenost...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Díky za radu pánové odzkouším a dám vědět....
Menil jsem pred rokem na astre h, Phillips D2S 4300k, cena za obe cca 1800kc, urcite vymen obe buhvi kolik ma ta druha najeto a nevis kdy ti taky odejde.
A nevím, jak to má VeCe, ale u Omegy je k tomu přístup jak k penězům, takže "nejjednodušší" bylo vyndat si celý světla ven - pak se to kontroluje, vyměňuje a znovuzapojuje docela dobře...
W124 E320 R6 Coupé 1994
No, to by me taky zajímalo, jak se ty výbojky mění.. Pan Dědič mně ale tenkrát říkal, že snad sundat celej nárazník...
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7
Povolit naraznik v podbehu kvuli spodnimu sroubu svetla a cele ho vyndat
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Nevím jak vy, ale já u VC měnil obě výbojky bez demontáže světel...otázka 10ti minut obě světla...