Dobrý den
Mám problém se startováním,před dvěma měsíci jsem namontoval do auta řídící jednotku na etanol,vše bylo super ale těd mě zlobí startování,když přes den jezdím tak to pokaždé nastartuji,ale jak delší dobu auto stojí(třeba přes noc) tak potom auto chytne až po pár nastartování,baterka je nová,svíčky taky.Během jízdy žádný problém není.Ještě vyměním palivovy filtr a pak už nevím čím to může bít.Prosím oradu,jestli má někdo s tímto problémem zkušenosti.Děkuji
špatné startování
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: špatné startování
Zajeď si tam, kde ti to dělali, oni ti tu řj "odladí". Běžná věc...5 min a budeš zase jezdit
a nemůže to bít jen něco ucpaného,etanol přece uvolnuje bordel s palivového systému,proto ještě vyměním ten palivový filtr.
Samosebou něco ucpaného být může a s velkou pravděpodobností i ten palivový filtr, bo, jak správně píšeš, E85 uvolňuje sajrajty z nádrže. Při přechodu na tohle palivo se snad dokonce doporučuje dát nový palivový filtr hned a pak vyměnit cca po 500km, ale tohle všecko včetně rad jak s autem (motorem) dál zacházet ti mohli (měli) říct ti profíci, co ti instalovali kouzelnou krabičku...
W124 E320 R6 Coupé 1994