zarovicky do palubkovejch tlacitek

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Vojtek

zarovicky do palubkovejch tlacitek

Příspěvek od Vojtek »

zdravim
prestaly mi sviti uplne zarovicky v tech tlacitkach napriklad odmlzovani okna nebo cyrkulace vzduchu v aute nebo klimatizace
ma to dve zarovicky jedna sviti porad a druha se rozsviti po aktivaci..ted mi nesviti ani ty po aktivaci...takze nvm jestli mam zaplou cyrkulaci nebo odmlzovani...a ve tme na to nevidim vubec..
rozebral sem to cely a nvm co je to za zarovicky...jestli se mi podari takovy sehnat a naletovat je tam nebo jestli prodavaj cely ty plastovy drzaky tech dvou zarovicek...
pokud nekdo vi presne o cem mluvim a ma zkusenosti pls poradte...

diky
Reklama

kadett16

Re: zarovicky do palubkovejch tlacitek

Příspěvek od kadett16 »

Vím přesně o čem mluvíš, musel jsem měnit skoro všechny. Předělávat na LED se mi to nechtělo, takže jsem žárovky nakoupil v GESu. Někde mám docela dobrý návod na výměnu který jsem stahnul na netu. Kouknu po něm a pošlu ti ho. Počítej s tím že je to ale piplačka na mikropájku. Já si koupil ještě jednu sadu náhradních tlačítek ale tam budu muset taky asi polovinu žároviček povyměňovat.
Vojtek

Re: zarovicky do palubkovejch tlacitek

Příspěvek od Vojtek »

tsa to je strasny v nocej tlacitkach ty zarovicky nesvitej jo? mel sem si to nechat predelat od znamyho na ledky..abych za pul roku nemel zas v aute tmu...:D
tak ja mam tlacitka jenom dve ani nemam klimatizaci..a piplacka to byla teda to jo..3 zarovicky sem menil..kdybych jich mel vymenit treba 8 tak asi radsi koupim novy tlacitka :D
stejne si chci sehnat jinou vectru..sice je moje ted s novym motorem co nezere olej ale je to 16 a bez klimatizace...chci 18 v nejaky pekny vybave..a hledam shanim a nemuzu najit..me se tohle auto strasne libi takze si proste nekoupim asi jiny :D na novy nejsou penize :D
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“