poradte jestli je frontera to prave

1991 – 1997

Moderátor: Moderátoři

jeep007

poradte jestli je frontera to prave

Příspěvek od jeep007 »

ahoj zaregistroval jsem se abych se poradil co koupit za auto. V rychlosti. mame chalupu v lete dostupna cimkoliv v zime bez sance jen kdyz je do 5 cm snehu. Moc tam v zime nejezdime spis ja,ale to je fuk. casto delam drevo a uz na to nestacim rukama i dkyz jsem mlady a tka zhanim nejakou 4 kolu za slusny prachy. osobne mam fabii v TDI a mam rad naftu,ale protoze mam sem tam benzin bokem bylo by dobre koupit benzinaka pripadne v LPG,protoze ocekavam spotrebu okolo 20 litriku. s autem najedu dejme tomu 500 km za rok v terenu a 1500 na silnici zbytek budu pouzivat fabku. takze si nechi kupovat karu za 100 tis,ktera stejne bude stat u chodniku po vetsinu casu. na druhou stranu nechci kupovat nivu nebo samuraje,protoze s takovym autem bych nevyjel ani do mesta jestli chapete chci at to auto trosku vypada a libi se mi. Samozrejme tuto otazku sem dal na vice forech a vsude pomlouvaji moje vybrana auta coz je kia sportage(overeno v terenu neskutecna pruchudnost aj s horsim vzorkem, subaru legacy taky sem vyjel co bylo potreba,ale silene drahe dily a 1,8micka chlastala i pri ekojizde 11l) dale frontera - z tech levnejsich aut se mi asi libi nejvic, mozna nissan terrano,ale nejak moc me nelaka, jinak landrovr a jeep je krasny,ale pripada mi to s mojim rozpoctem spis jako scifi:D japonci i vcetne teho nissanu jsou drahe na dily a drahe na porizeni,takze to asi enam smysl. chci investovat max 70 ale to uz musi byt fakt pekny vyservisovany auto idelane 35-55 tis. jednoduse receno co nejmin. STk vyresim chci at to neni znile a funguji pohonykterym skoro vubec nerozumim.
takze myslite,ze je frontera vhodna? jaky doporucite motor? jsou tam aj spolehlive nafty jako jsou terba u mercedesu 2,9 TD co je v sangyongu? co treba tohle? http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
rad bych i auto co am dostupne dily a relativne levne delam v autodilech,takze mam docela siroky moznosti,ale stejne i tak vim,ze na terenaky jsou to polozky tisicove za podvozkove dily a taky za gumy,proto bych radej takovy mensi jeep zadne obrovske drapaky obyc kola 15ctky dostupne ...
za kazdou radu diky
Reklama

fenca007

Re: poradte jestli je frontera to prave

Příspěvek od fenca007 »

jestli máš chalupu, tak než fronteru bych ti doporučil ladu nivu.skvělé auto do terénu.minimální poruchovost je to fakt ruský drzak.dodnes jezdí lesnici v těchto autech a když jsem měl jednou možnost se sním svézt na česko-slovenské hranici tak je to fakt auto na lesní cesty;-)domluvil jsem how:-)
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

jeep007: Jen navážu na fencu - pro to, co jsi tu napsal, že potřebuješ, bych ti taky doporučil Nivu anebo klidně toho samuraje - zrovna tyhle auta nechceš, protože je nejspíš vůbec neznáš. Jinak si spíš myslím, že nevíš, co chceš a hledáš někde, kde je to (pro tvou potřebu) úplně zbytečný... :?
W124 E320 R6 Coupé 1994
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

a když už fronteru B tak s 3,2 ;) to je japonskej motor ;) ;)
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK »

Chtít od dieselu ve Fronteře za 70 tisíc spolehlivost Mercedesu 2,9 TD je docela úlet.
http://www.opeldilybrno.cz info@opeldilybrno.cz
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
jeep007

Příspěvek od jeep007 »

ja nevim jestli sem to psal,ale chci to auto aj do mesta,takze s takovym strojem fakt jezdit nebudu staci mi,ze v p206 v praci nemam posilovac natos to na terenich gumach tocit nekde na asfaltu.
bavme se spis ciste o frontere jak dily jak poruchovost,diagnostika atd. pak treba neco jinyho divam s estale na jeep,ale dily malo dostupne jedine objednat z ameriky ci specializovane firmy,ktere to maji draze vidim podle fitru treba ja koupim filtr za 120 kc a oni ho nabizeji v jine znacce,ale za 430
jeep007

Příspěvek od jeep007 »

tak mam rozjednane 2 frontery v benzinu 2,4 myslim,ze spolehlivy motor a dily za hubicku. nejvic s ebojim samotneho pohonu 4X4,takze vsceh tech prevodovek,rzvodovek, uzaverek. jinak si myslim,ze frontera ma celkem dostupne a levne dily narozdil od nissanu,jeepu,landroveru atd,proste v rpaci mi chlapi rekli jestli sme se psoral,ze si mam na to neco zkusit sehnat ,ze tma nekdo zhanel brzdovej valec a ani hovno:D a nasli mi nissan terrano,ze to je spolehlivy drzak. ja se podival a na nissan stal prave brzdovy valec 4500 za moji nakupku a nakupka valec u frontery?:D 740 kc levnejsi jak na osobak,takze japonca fakt ne to uz radej ten landrover nebo jeep.
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Ona Frontera je v podestatě taky japonec - Isuzu Mu.
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
jeep007

Příspěvek od jeep007 »

to ja vim a ma nektere motory isuzu stejne jako corsa,vctra,astra apod ,ale ja to myslel ,tak,ze dily na hondu,mitsubishy,nissan,toyota je silenost. fakt delam v autodilech a vim o cme mluvim navic vyvedavam dily i z origo servisu prave 99% japonce a to jsou palky neskutecny horsi jak na mercedes
fenca007

Příspěvek od fenca007 »

už ses rozhodl a vlastně jsi ani naši radu nepotřeboval.v každém případě ať slouží chlape;-)
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Odpovědět

Zpět na „Frontera“