Ahoj, prosím někoho z Vás kdo máte namontováno na vozidle originální tažné zařízení (sklopné pákou z kufru, jako je na tomto videu), zda k němu nemáte typový list.
Na tažném je tento šťítek:
Stačí mi pouze kopie, nutné k zápisu do tecnického průkazu.
Děkuji
Originální tažné Vectra C kombi
Moderátor: Moderátoři
Originální tažné Vectra C kombi
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
- Reklama
Re: Originální tažné Vectra C kombi
Ahoj, bohužel mám jen návod k použití.
Tažné je tam od výroby.
Tažné je tam od výroby.
Insignia Sports Tourer 2.0 DTE MY2015
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
Tak co, povedlo se ti sehnat ten typový list?
Ahoj, problém jsem vyřešil. Pokud bych chtěl zapsat origo tažné do TP - musel bych si přes servisní organizaci v DE vyžádat za poplatek cca 25€ typový list od výrobce, auto tam přistavit a nechat zkontrolovat což stojí další náklady. Toto jsem nechtěl řešit - navíc nevím jak by to akceptovali úřady u nás. Šel jsem tedy cestou nejmenšího odporu - zajel jsem do firmy která provádí montáž tažných zařízení, kde mi typový list za 500,- kč vystavili (k nějakému podobnému typu co montují). Připojili ho zkontrolovali žárovky a vypsali mi typový list na SPZ mojí Vectry. Teď zbývá pouze zajít na úřad a nechat ho zapsat do OTP.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
To se divím, že to vůbec firma akceptoval, když to není jejich tažné zařízení. Ale je to bezva, že to šlo.
Ahoj,
řešil už někdo výměnu gumové manžety na tomto typu tažného zařízení? Mam ji prodřenou a Opel ji jako náhradní díl nedodává.
řešil už někdo výměnu gumové manžety na tomto typu tažného zařízení? Mam ji prodřenou a Opel ji jako náhradní díl nedodává.
Opel Vectra C Caravan Sport 1.9 CDTI OPC Line,Cosmo 2008
Opel Sintra GLS 2.2 16v 150PS Steinmetz
Opel Vectra B Sport 2.0 16v 144PS Steinmetz - ex
www.opelsintra.wz.cz
Opel Sintra GLS 2.2 16v 150PS Steinmetz
Opel Vectra B Sport 2.0 16v 144PS Steinmetz - ex
www.opelsintra.wz.cz