Vectra B dorabky
Moderátor: Moderátoři
Vectra B dorabky
Ahoj, som Tu na fore nový, už nejaký Čas máme doma oplíky ja sa vozím na Gčkovej astre, teda... budem sa hned na jar, mama ma VeBe a ja si teraz pred zimou idem poriesit VeBe caravan 2.2DTI v original sport packete. Moje otazky smerjuju ku dvom veciam, kedze auto ma slusnu vybavu , el okna predne , el zrkadla, digiklima... chel by som dorobyt nejake veci a to sice zadne el. okná a aj navigáciu originál. Vie mi niekto povedat co vsetko je potreba k tymto dvom dorabkam ? musim pri oknach vymienat aj komfrotnu jednotku ? tahat káble boh vi ekam ? Prosim ak ma s tymto niekto skusenosti a je ochotny sa podelit, popripade spravit tieto veci za rozumnu a nie prestrelenu cenu napiste . dakujem . Prijemny den
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vectra B dorabky
Shuyo navigaci nedělej tohle za ty nesmysly nestojí uplně si zacpeš kastlik a display je uplně někde jinde než je třeba
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
mmm a nebol nahodou display s navi hore vedla budikov ? Myslim Cid . Zaprataný kastlík mi až tak moc nevadí
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to jako uměla jo a pokud jo tak to bude nesehnatelný
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Vectra B měla navigaci tady tu, kterou máš na obrázku a nebo ji měla jak bylo zmíněno vedle budíků a komunikovala s rádiem Philips. Je to celkem frajeřina, barevný grafický displej, ale asi tě trošku zklamu, v ČR je to téměř nesehnatelné. Já osobně jsem to viděl asi u dvou exemplářů. Kdyžtak se mrknout na ebay, ale i tak za to budou chtít raketu.
bratr měl v autě VB 2ldti přesně tu co je na obrázku a chodila jen byl občas problém s mapama na cd neměl je origo vždy to někde dohnal přepálený a někdy je to načetlo a někdy ne časem mu začal mizet display tak sme to demontovali a dali mu kastlík na nápoje
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
nooo myslim ze to bude zhodne ako ma AStra G ako display tak radio a na Gcko sa to da zohnat celkom v pohode, mozno sa pletiem a je to inaksie