Nefunguje ventilator interieru

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Milan.he

Nefunguje ventilator interieru

Příspěvek od Milan.he »

zdravim,

chci se zeptat na jeden problem s vetranim. Rano jsem startoval pri klicku v druhe poloze se zaplo foukani a vse jak ma, ale foukani se behem dvou vterin vyplo. zkusil jsem různe stupne foukani ale porad stejny. Nikdy pred tim jsem podobny problem nezaznamenal. Jedine co jsem byl schopen udelat byla kontrola pojistek. corsa je z roku 2008. obavam se nejhorsiho a to ze by mohl vyhoret vetrak. potrebuju tedy jestli nekdo nevite kde by se dal sehant a za kolik novy a potom asi nejaky servis v brne, kde jsou rychli a nejak extra drazi.

do aut moc nerozumim je to prvni auto co mam tak proto mozna nvm o je potreba napsat.

dekuju
Reklama

cecilek

Re: Nefunguje ventilator interieru

Příspěvek od cecilek »

To mě nefungoval větrák jen sem tam. Ať jsem otočil kolečkem kam chtěl, tak nešel. Druhý den zase šel a tak nějak to bylo pořád dokola. Hlavně jako vždy nešel, když ho bylo nejvíc potřeba a to je průšvih.
Tak jsem se vydal prozkoumat přímo větrák. Odstrojil jsem spodek pod výklopnou schránkou na věci a potom vyndal i tu schránku. Je to na pár šroubech, ale bacha, je to malá hvězdička. Prostě, vyndat vše, jak když se chceš dostat k pylovýmu filtru.
Já měl štěstí, že moje závada byla směšná. Když jsem měnil (bylo to asi před měsícem) ten pylový filtr, tak jsem musel malinko zavadit o elektroinstalaci připojenou k větráku. Odpojil jsem dráty vedoucí k motoru a vystříkal spoje kontaktolem, zacvakl a do dneška pokoj.
Já mám rok 2007.
Přeju stejnou závadu.... Zdar. :lol:
Corsa D 1,3 CDTI, rok 2007 model 2008, 55 kW chipem přidáno 20% výkonu navíc
Milan.he

Příspěvek od Milan.he »

jellikož já jsem "velice zdatný" dal jsem auto do servisu a doufam ze to bude prkotina. pred vanocemi se hodi kazda koruna :D jinak ja mam rok 2008

dam vedet co stim bylo
cecilek

Příspěvek od cecilek »

Tak jak oprava? Nebo je někde zádrhel?
Corsa D 1,3 CDTI, rok 2007 model 2008, 55 kW chipem přidáno 20% výkonu navíc
Odpovědět

Zpět na „Corsa D“