dobrý den, stala se mi bouračka a mám rozbitou levou zadní stranu auta vůbec nevím co si s tím teď počnu ,
myslíte si že toto bude možné opravit ? vyplatí se to vůbec, a kolik to tak bude stát ? rád bych si to do co nejvyšší míry opravil sám.
pokud koupím nové dveře tak nevím jak je nasadím protože je promáčklá i spodní konstrukce..
nabouraný levý bok
Moderátor: Moderátoři
nabouraný levý bok
Naposledy upravil(a) .Astrič. dne 12 dub 2014, 13:48, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: nabouraný levý bok
Řešíš cenu opravy,takže počítám,že nedojde k proplacení a nehodu jsi způsobil ty. A jestli se to vyplatí? No jak to máme asi vědět???? Jestli auto potřebuješ nutně,máš na koupi jiného,atd.....
Místo "řešení opravy přes internet" raději navštiv karosáře v místě tvého bydliště a budeš mít jasno za kolik...
Tady ti každý řekne nějaký názor a nakonec z toho stejně máš guláš. Jiná je cena opravy v Praze a jiná ve Znojmě.
Místo "řešení opravy přes internet" raději navštiv karosáře v místě tvého bydliště a budeš mít jasno za kolik...
Tady ti každý řekne nějaký názor a nakonec z toho stejně máš guláš. Jiná je cena opravy v Praze a jiná ve Znojmě.
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
Takhle podle fotografií to nevypadá tak zle - sehnat jiné dveře, koupit LZ lem, starý zmačkaný odříznout, srovnat a případně dovařit podběh, přivařit lem, nasadit dveře... Ale, jak už jsem psal, podle fotografií...
W124 E320 R6 Coupé 1994
dveře jsou nejmenší problém, důležité je aby pasovali do té promáčklé konstrukce pod nimi, takže by mě zajímalo jestli se dá opravit ta konstukce, v reálu to vypadá mnohem hůř.
náklady: 1300+200 materiál a 1300 práce
našel jsem super tejpka kterej to takhle opravil.
našel jsem super tejpka kterej to takhle opravil.