čau,
potkal se mi motor a sháním náhradní. Neměl byste někdo X16XEL? Na vrakáč se mi moc nechce. Mám astru f. Půjde použít i z jinejch modelů, nejsou tam nějaký odlišnosti, když by byl typ motoru stejnej?
Ideálně někde kolem vysočiny- Jihlava, Třebíč, Znojmo atd.
Díky za nabídky
K: koupím motor 1.6 16V X16XEL
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
- Reklama
Re: K: koupím motor 1.6 16V X16XEL
ahoj pokud si stim motorem neměl problémy tak ho nech radši opravit typnu si to že bys to měl do 15 tisíc vyřešit a budeš mít jistotu že je motor o.k
pokud pořídíš jinej bude něco stát budeš mu muset udělat rozvody s vodní pumpou něco bude stát přehození a furt nevíš jestli třeba nebude žrát olej a typnu si že těch 10-12 ve finále stejně vysolíš
měl sem podobný dilema potkalo se mi to a na rozvodech bylo 55000km zvítězil rozum a nechal sem udělat původní motor
pokud pořídíš jinej bude něco stát budeš mu muset udělat rozvody s vodní pumpou něco bude stát přehození a furt nevíš jestli třeba nebude žrát olej a typnu si že těch 10-12 ve finále stejně vysolíš
měl sem podobný dilema potkalo se mi to a na rozvodech bylo 55000km zvítězil rozum a nechal sem udělat původní motor
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Re: K: koupím motor 1.6 16V X16XEL
No, nasel jsem jeden asi 50km daleko za 4000kc-treba se jeste dohodnem na nizsi cene, rozvody mam za 2500kc a prehodim si to sam. Takze uspora tu je. Jen je riziko zrani oleje atd. Ale puvodni motor ho taky zral. Je to do delnika, aspon zase na 2 roky a mozna i driv schnije.