K: koupím motor 1.6 16V X16XEL

Sem pište vše co chcete koupit.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.

Kód: Vybrat vše

<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
Odpovědět
fredh

K: koupím motor 1.6 16V X16XEL

Příspěvek od fredh »

čau,

potkal se mi motor a sháním náhradní. Neměl byste někdo X16XEL? Na vrakáč se mi moc nechce. Mám astru f. Půjde použít i z jinejch modelů, nejsou tam nějaký odlišnosti, když by byl typ motoru stejnej?

Ideálně někde kolem vysočiny- Jihlava, Třebíč, Znojmo atd.

Díky za nabídky
Reklama

P.S.

Re: K: koupím motor 1.6 16V X16XEL

Příspěvek od P.S. »

ahoj pokud si stim motorem neměl problémy tak ho nech radši opravit typnu si to že bys to měl do 15 tisíc vyřešit a budeš mít jistotu že je motor o.k
pokud pořídíš jinej bude něco stát budeš mu muset udělat rozvody s vodní pumpou něco bude stát přehození a furt nevíš jestli třeba nebude žrát olej a typnu si že těch 10-12 ve finále stejně vysolíš
měl sem podobný dilema potkalo se mi to a na rozvodech bylo 55000km zvítězil rozum a nechal sem udělat původní motor :idea:
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
fredh

Re: K: koupím motor 1.6 16V X16XEL

Příspěvek od fredh »

No, nasel jsem jeden asi 50km daleko za 4000kc-treba se jeste dohodnem na nizsi cene, rozvody mam za 2500kc a prehodim si to sam. Takze uspora tu je. Jen je riziko zrani oleje atd. Ale puvodni motor ho taky zral. Je to do delnika, aspon zase na 2 roky a mozna i driv schnije.
Odpovědět

Zpět na „Koupím“