Výměna předního skla -Vectra C
Moderátor: Moderátoři
Výměna předního skla -Vectra C
Zdravím,zřejmně mně nemine výměna předního skla,mám ho sice pojištěné a vše bude hradit pojišťovna. Mám ale dotaz,jak je to s dešťovým senzorem,zda se to mění vcelku,anebo se to přendavá. Mám také to antireflexní (s tím fialovým efektem),asi bude i cenově jinde.
A jak pak ten senzor,zda se to musí nějak spárovat,či ne. Díky za info.
A jak pak ten senzor,zda se to musí nějak spárovat,či ne. Díky za info.
Insignia 118 kW ST, automat
- Reklama
Re: Výměna předního skla -Vectra C
Ahoj Výměnu čelního skla mám za sebou předminulou zimu.Dešťový senzor přehodily v servise.Doporučuji výměnu skla svěřit značkovému servisu.Ono totiž to sklo není jen tak obyčejné tonované,ale je atireflexní a odráží sluneční paprsky.Cena v autorizovaném servise se vším všudy byla necelých 18 tis.V neautorizovaných servisech ti tam dají obyčejné sklo,je sice tonované ,,do zelena,,ale není antireflexní Pokud to jde s pojistky,tak bych to neřešil a dal do autorizáku Domluvil jsem How
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Nevím,proč by v neautorizovaném servisu měli dát jen obyč okno,Pokud tam máš solární,tak ti zase namontujem solární.Jen cena není 18k ale 14k.
Presne tak, meni se stejny typ za stejny typ
Taky si myslím
Navíc pojišťovna moje má s lokálním autosklo-servisem smlouvu,takže to musím dát pouze a jenom tam a ne do žádného autorizáku a cena by měla být do 10.000 CZK.
Navíc pojišťovna moje má s lokálním autosklo-servisem smlouvu,takže to musím dát pouze a jenom tam a ne do žádného autorizáku a cena by měla být do 10.000 CZK.
Já jsem měnil loni na jaře. Původní jsem měl taky antireflexní, ale nakonec jsem dal obyčejný a musím říct, že když jsem byl v létě v Itálii, tak jsem žádný rozdíl nepoznal. Sklo jsem měnil doma, sehnal jsem si všechny pomůcky a šlo to dobře. Senzor jsem přendal a funguje úplně v pohodě. Je pravda, že jsem sklo neměl pojištěný, jinak bych možná taky koupil antireflexní, ale já osobně rozdíl jako řidič nepociťuju. Sklo i s lepidlem mi vyšlo na cca 3.000,- Kč.
Opel Vectra C Caravan, 1.9 CDTI 110 kw, r.v. 2006, tm.modrá metal., CD70Navi, kůže, vyhř. sedačky, AFL, výklop. tažné, el. otev. zadní dveře, parkpilot.
Tak objednáno a domluveno s pojišťovnou,mám to pojištěné na 10.000 CZK a bude origo antireflex a bude to za 9.400 total. V těch autorizákách už neví co za to,fakt hnus velebnosti
Btw rozdíl oproti zelenému vidím v tom,že je hůře vidět dovnitř,což mi maximálně vyhovuje
Btw rozdíl oproti zelenému vidím v tom,že je hůře vidět dovnitř,což mi maximálně vyhovuje
V "skloservisoch" casto pouzivaju lacne tenke skla, napr Pilkington. Staci potom maly kamienok a hned vies kde je rozdiel v cene. Jeden rok som menil 5 skiel nez som tam dal to drahe origo. 2x mi prasklo pri zaparkovanom aute...
Lacné tenké... Pilkington...? A jaké značky je tedy to "drahé origo"...?
W124 E320 R6 Coupé 1994
Colombo-taky Pilkington ,ale má tam navíc nápis GM u toho čísla .A to se vyplatí