1. Ahoj, mám dotaz ohledně navigace v otcově Merivě B MR 2012. Neskutečně často se stává, že naviguje naprosto nesmyslnou trasou a to klidně po cestičce, která by byla vhodná maximálně pro traktor. Pokud se v nastavení změní preference trasy z nejkratší na nejrychlejší - nemá to vliv. A já se ptám, to je normální? Vždyť je ta navigace absolutně nepoužitelná.
2. Říkal jsem si, že zkusím koupit nové mapy, které jsou na SD kartě, ale cena 5000,- mi vyrazila dech, takže druhý dotaz zní, lze nějakým způsobem sehnat mapy levněj? Např. se s někým složit, koupit jednu kartu a naklonovat ji? Nebo je nějakým způsobem ošetřeno, že toto nelze a je třeba jedině originál za nehorázný peníze?
Děkuji za odpovědi
Meriva B - navigace
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Meriva B - navigace
Nevím jaký soft používá ta tvoje navigace ale u IGO nebo TOM TOM lze nastavit pro koho je navigace určena jestli chodec kolo osobák kamion záchranka atd,tady možná bude chtít upravit toto nastavení pak tě nebude táhnout navigace po poli
Re: Meriva B - navigace
No je to vestavěná navigace, to jsem myslel, že bude zřejmé, nevím od koho má SW, ale rozhodně je software upravený a nelze nastavit druh vozidla - taky mě napadlo po tom pátrat Jestli oni se ve fabrice nespletli a nedali do toho navi z mokky nebo spíš frontery...