Zdar, naivně jsem provedl aktualizaci iPhone na iOS 8 a systém přehrávání muziky přestal fungovat. Prakticky nejde ovládat přehrávání, posun skladby, puštění - skladba je zapauzovaná. Ovládat lze jen přes samotný telefon, což za jízdy nejde. Volání HF mi taky hapruje, ale neměl jsem možnost více zkoumat.
Takže teď nejde o radu jak z toho ven, ale kdo má iOS 7 .. užívej a neaktualizuj!!!!
DVD800 a iOS8
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: DVD800 a iOS8
používal som s i700 neúspečne Symbian a Android. Katastrofa, 3 zo 4-och hovorov prerušené vždy po ca 2-3 min, nemožnosť "zodvihnúť" prichádzajúci hovor atd atd.
skúsil som ios7 (to, čomu som sa vo firme úspešne bránil 3 roky). Komunikácia podstatne lepšia, vypadáva 1 z 10 hovorov.
urobil som update na ios8 - hands free sa nezmenilo. Možno trochu horšie ale dnes som sa nezávisle po 2-och prerušeniach hovoru pýtal kolegu ktorý má ios7 ako mu to funguje a rovnaké skúsenosti.
prehrávanie - čo ale bežne nepoužívam - funguje OK, ale hlasitosť na rádii musí byť takmer na plné gule. Takže je problém pri zapnutom TP. Ani nebudem hovoriť aký - repráky to zatiaľ prežili.
Je jasné že i-krám pôjde z domu rovnako ako android.
Inak hands free sada a vôbec ovládanie čohokoľvek na tomto fantastickom displeji i700 je kapitola sama o sebe. To robil človek, čo sedel v aute len na parkovisku.... zlaté tlačítka.
skúsil som ios7 (to, čomu som sa vo firme úspešne bránil 3 roky). Komunikácia podstatne lepšia, vypadáva 1 z 10 hovorov.
urobil som update na ios8 - hands free sa nezmenilo. Možno trochu horšie ale dnes som sa nezávisle po 2-och prerušeniach hovoru pýtal kolegu ktorý má ios7 ako mu to funguje a rovnaké skúsenosti.
prehrávanie - čo ale bežne nepoužívam - funguje OK, ale hlasitosť na rádii musí byť takmer na plné gule. Takže je problém pri zapnutom TP. Ani nebudem hovoriť aký - repráky to zatiaľ prežili.
Je jasné že i-krám pôjde z domu rovnako ako android.
Inak hands free sada a vôbec ovládanie čohokoľvek na tomto fantastickom displeji i700 je kapitola sama o sebe. To robil človek, čo sedel v aute len na parkovisku.... zlaté tlačítka.
DVD800 a iOS8
Ja som este s iOS8 nevolal, ale pri 7 som nemal nikdy problem.
Prehravanie v pohode. A zapnute TP? Ved to ma vlastnu hlasitost ....
Sent from my iPad using Tapatalk
Prehravanie v pohode. A zapnute TP? Ved to ma vlastnu hlasitost ....
Sent from my iPad using Tapatalk
Za "volanie" a dobrú funkciu HF nepovažujem jeden telefonát za týždeň ale každodenné využitie povedzme 10÷15 telefonátov počas cesty BA-PH, ktoré trvajú v priemere 10 min.
u týchto ca po 2÷5 min sa rozhovor preruší, v niektorých prípadoch "pokračuje" na telefone, t.j. odpojí sa len HF sada.
hlasitosť - zrejme som prišiel na problém (medzi sedačkou a ovládačmi), musím vyskúšať.
z prehrávača na displeji však u ios8 zmizol zoznam skladieb, resp. autorov na ľavej strane displeja !!! ten tam predtým bol na 100%.
u týchto ca po 2÷5 min sa rozhovor preruší, v niektorých prípadoch "pokračuje" na telefone, t.j. odpojí sa len HF sada.
hlasitosť - zrejme som prišiel na problém (medzi sedačkou a ovládačmi), musím vyskúšať.
z prehrávača na displeji však u ios8 zmizol zoznam skladieb, resp. autorov na ľavej strane displeja !!! ten tam predtým bol na 100%.
Takze mel jsem stejny problem jako vy, ale po aktualizaci na ios 8.1 uz funguje vsechno vporadku. Jinak mam iphone 5S
Podarilo sa niekomu synchronizovat android so systémom? Hovory bez problémov,no pripojenie telefonu cez USB nenájde telefon,takže uloženu hudbu v telefone nemožem prehrat. Cez blue toot taktiež nemožné prehrávanie hudby. Včera som skusil usb kluč a hlásenie-nepodporované zariadenie USB. Okrem nabíjania zrejme prípojka na usb nie je dobrá na nič.