Tažné zařízení + vnější osvětlení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
frost

Tažné zařízení + vnější osvětlení

Příspěvek od frost »

Ahoj všem,
zrovna jsem si koupil Vectru, jsem příjemně překvapen, že snad všechno funguje, ale mám dva dotazy:

1) Předchozí majitel říkal, že nejde vyklápět to origo tažné zařízení. Trocha WD40 to spravila a najednou jde krásně, ale i když ho vyklopím úplně a zacvaknu, nepřestane svítit ta dioda v kufru. Jo a krom toho to taky dost nepříjemně píská (: Nemáte někdo tušení, po čem mám koukat, až se dostanu pod auto?

2) Dělalo se pro Vectru takové to vnější osvětlení auta? U Saabu jsem to měl ve dveřích, Mondeo to mělo v zrcátkách, Passat to má na spodku dveří a Vectra nic? Docela mi to chybí, parkuju u baráku ve tmě, tak mě zajímá, jestli se to dělalo a můžu shánět něco origo, nebo jestli si to budu muset nějak dobastlil.

Dík (:

Tom
Reklama

lubaan

Re: Tažné zařízení + vnější osvětlení

Příspěvek od lubaan »

Čau
Ad 1) mam za to, že ten spínač je někde u tý páky v kufru, když půjdeš po drátech od tý červený diody, tak ho určitě najdeš. Nechce se mi teď ven k autu, abych se podíval, jak to přesně je ;)

Ad 2) nic takovýho Vectra neměla, budeš muset dobastlit. Kdysi jsem o tom taky přemejšlel. Dalo by se to napojit na osvětlení zadní SPZ (rozsvítí se po odemčení auta), ale bylo by to dost drátování (nejlepší by asi bylo to dát do zpětnýho zrcátka), a nechce se mi do toho :?
Insignia B ST 2,0CDTI 125kW 2019
Zafira B 1,8i 103kW 2008
Peugeot 307 1,6HDI 80kW 2005
Bylo:
Vectra C Caravan Sport 1,9CDTI 110kW 2005
Astra F Caravan 1,7TD 50kW 1997
Omega A Limousine 2,0i 85kW 1986
Škoda 105M 1986
frost

Re: Tažné zařízení + vnější osvětlení

Příspěvek od frost »

Kouknu na to, dík.
Osvětlení zadní RZ by asi nebylo ono, to by svítilo pořád, ne? Spíš jsem přemejšlel o vnitřním osvětlení. No, nechám si to ještě projít hlavou, zatím je auto nový, tak vymejšlím blbosti, ono mě to časem přejde (:
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Interiér a exteriér“