Nefunkční hlasové ovládání, a zapnutí handsfree.

Informace ohledně aktualizací, DVD mechanik a jiných multimedií a elektroniky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
KrušaT

Nefunkční hlasové ovládání, a zapnutí handsfree.

Příspěvek od KrušaT »

Zdravím, nedávno jsem si koupil jetou insignii a najednou mi z ničeho nic, přestalo fungovat tlačítko na volantu, pro spuštění ovládání hlasem a také když mám spárovaný telefon a chci volat, hovor se mi zobrazí na obrazovce, ale nepřepne se na handsfree a dál hraje rádio. Všechny ostatní čudlíky na volantu fungují.
Nevíte kde může být chyba, případně jak jí opravit?? Díky
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční hlasové ovládání, a zapnutí handsfree.

Příspěvek od Fritol »

co je to za rok ?.. většina problemu by mohlo pomoct přeprogramovaní radia a UHP. u staršiho modelu nevim jak je to s hlas komunikaci ale myslim si ze je podporovana jen u některych jazyku.. nevim jestli CJ je. a jinak u modelovych roku 2014+ se systemem Intelink problemy řeší svolavací akce na přeprogramovaní jednotek HMI,Radio,IPC. a u tohoto systemu plati že hlasova komunikace je pouze pro některe jazyky a CJ jazyk neni podporovan hlasovou komunikací.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
KrušaT

Příspěvek od KrušaT »

Je to rok 2010, ovládání hlasem v češtině je podporováno, fungovalo mi, ale až ted z ničeho nic přestalo. Takže přeprogramovat?
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

no psal jsem ze nevim jak to je u staršich modelovych roku. s tim ovladanim jen vím ze nove generace uz podporu ovladani hlasem nepodporují.. no jako prvni bych to asi zkusil nechat přeprogramovat. jestli to pomuze.. nebo si stěžujte na zavadu v servise co vam na to řeknou...
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
denny

Příspěvek od denny »

Než bych jel do servisu,tak bych cca na 20 minut odpojil baterii.Všechny jednotky se chovají jako počítač,takže jako doma ,první pomoc vše vypnout a pak zase zapnout.
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Autorádia + navigace + elektronika“