Opel Insignia

Návody, opravy, rady, tipy

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
javis

Opel Insignia

Příspěvek od javis »

Zdravím, potřeboval bych poradit vlastním Opel insignia sport tourer. Nejdou mi otevřít paté dveře, tak že se bohužel nemohu dostat do kufru. Myslím si že nejspíš odešel spínač který se nachází nad spz. Dočetl jsem se tu že stačí to rozebrat a vyčistit a funguje to nadale. Ale bohužel nevím jakým způsobem to mám rozebrat. Poradil by mě někdo jak se dostanu k tomu spínači abych ho vyzkoušel vyčistit?
Předem díky za rady
S pozdravem Martin ;)
Reklama

Eisy

Opel Insignia

Příspěvek od Eisy »

Nieje tu nikde navod?
Uz sa to riesilo vela krat ...
Brembo SV

Re: Opel Insignia

Příspěvek od Brembo SV »

Nejdu otvorit ani spínačom na dverách a dialkovom ovládači? Ked máš automat,voliaca páka musí byt v polohe P. Ked som zmenil nejaké nastavenia pre centrál,tiež mi nešli otvorit zvonku tlačidlom,len dialkovým.
nismooo

Příspěvek od nismooo »

Dobrý den,
můžu se zeptat jak jste se tedy na ten zámek dostali? Protože mám asi stejný problém, také mi z ničeho nic nefunguje elektronický spínač otevírání dveří nad SPZ.
Když jsou dveře zamčené tak nevím jak bych se k tomu ze vnitř dostal. Sice jsem se mírně na zámek dostal, ale stejně nevím jak by mi to mohlo pomoct.
Petr Š

Příspěvek od Petr Š »

nismooo

Příspěvek od nismooo »

Super, tento odkaz jsem přesně potřeboval. Sice to nešlo tak lehce jak na videu, ale už mám spínač venku - opravdu nefunguje. Prozatím jsem si tam dal klasický spínač z nějaké lampičky :-) ale snad do týdne seženu originál.
Díky za pomoc..
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Jak na to“