OBD II konektor (diagnostika)
Moderátor: Moderátoři
OBD II konektor (diagnostika)
Koukal jsem, ze se daji sehnat diagnosticke krabicky do tohoto konektoru. Komunikuji s chytrym telefonem a da se z nich vycist spoustu zajimavych udaju. Zajimalo by me, kde ma Mokka umisten tenhle konektor. Mel by byt v dosahu ridice. V manualu jsem to nenasel.
- Reklama
Re: OBD II konektor (diagnostika)
Levá ruka - pod malou úložnou schránkou, vedle páky na kapotu...
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Už jste to někdo zkoušel ? Koukal jsem, že na internetu jsou desítky aplikací pro OBD II na chytrý telefony.
Na Insignii to používam na sledovanie niektorých udajov. Ked budeš kupovat OBD adaptér,rozhodne sa vyvaruj tím modrým priehladným-mne vypínal rozne systémi a generoval rozne chybové hlásenia. 2x som kvoli nemu nemohol naštartovat auto,raz mi zablokoval kompletne všetky systémi a musel som odpojit batériu.
Koupil jsem si OBD II diagnostiku a funguje to skvěle. Zastrčil jsem to do konektoru Opel Mokka ( model 2016 ), nainstaloval jsem si do mobilu program Torque Pro a na první našlápnutí se to chytlo na bluetooth a zobrazily se data. Zatím spokojenost.
- jirkatravna
Ahojte,
koupil jsem si tento scaner, což je taky celkem dobrá autodiagnostika pro Opel:
http://aukro.cz/univerzalni-usb-diagnos ... 03225.html
koupil jsem ho úmyslně s USB kabelem protože na noťasu nemám Bluetooth.
Potřeboval bych poradit jestli máte nějakou dobrou aplikaci pro Windows 7 která by dobře fungovala a přečetla by chybové kódy.
S programama co jsem dostal na CD můžu přečíst akorát teplotu motoru, otáčky, a nějaké zatížení motoru v % .
Najde chyby, vypíše počet ale nenapíše jaké. Ukazuje to stilem: xx xxx
Díky
koupil jsem si tento scaner, což je taky celkem dobrá autodiagnostika pro Opel:
http://aukro.cz/univerzalni-usb-diagnos ... 03225.html
koupil jsem ho úmyslně s USB kabelem protože na noťasu nemám Bluetooth.
Potřeboval bych poradit jestli máte nějakou dobrou aplikaci pro Windows 7 která by dobře fungovala a přečetla by chybové kódy.
S programama co jsem dostal na CD můžu přečíst akorát teplotu motoru, otáčky, a nějaké zatížení motoru v % .
Najde chyby, vypíše počet ale nenapíše jaké. Ukazuje to stilem: xx xxx
Díky
Opel Vectra C 1.9 CDTi 88Kw, Tmavě modrá metalíza