NAVI ano vs. ne

Informace ohledně aktualizací, DVD mechanik a jiných multimedií a elektroniky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
maset24

NAVI ano vs. ne

Příspěvek od maset24 »

Caues,
chci se zeptat, mám CD 400 a přemýšlel jsem že bych to svého miláčka pořídil NAVI, vím že je to kopice peněz proto bych chtěl nejdřív vědět váš názor jaký s tím máte zkušenosti atd... U toho CD 400 mě právě trochu mrzí že nemůžu přehrávat muziku přes BT i když Sygic navigace mi přes BT normálně hlásí (nechápu). Ale to není zas takový problém jedu přes AUX. Co mě spíš štve je ze pokud jedu Sygic navigaci a zároveň hudbu z tel tak po první hlášce navigace se muzika přeruší ale už po skončení hlášky se nespustí a to mě žere. Proto se myslel že by to NAVI vyřešila, nehledě k tomu že bych nemusel mít tel v žádným držáku ale pěkně někde uklizenej.

Předem díky za názory :)

Insignia 2.0 CDTI 118kw ST r.v. 2012
Reklama

Sunman

Re: NAVI ano vs. ne

Příspěvek od Sunman »

je to veľmi subjektívny pohľad na vec. Ale za mňa "NE"
- displej navigácie je v blbom mieste
- akutalizácia máp stojí za velké kulové
- neviem či existuje možnosť editácie POI v PC ?
o cene ani nehovorím
maset24

Příspěvek od maset24 »

Diky Sunny,

taky jsem se po delsim premysleni rozhodl ze na to prdim, nejezdim tak casto aby se mi ta navigace vyplatila, a kdyz uz potrebuju tak pouziju Sygic co mam v tel, jen musim poresit aby se mi neprerusovala hudba z tel kdyz jedu Sygic ale to uz je detail a hlavne jiny problem :)
Brembo SV

Příspěvek od Brembo SV »

Sygic mapy okolo 34€, opel mapy od navteq 189 €-aktualizácia. Nevýhoda Sygic je malý displej oproti DVD 800 a o niečo horší príjem satelitov. Ostatne vstavané navigácie bez ohladu značky su vždy najdrahšie,aktualizácie sa pohybuju od 160€. Ani u DVD 800 nie je možné prehrávat hudbu z androidu.
Sunman

Příspěvek od Sunman »

Ja používam v mojom oddelení historicky Garminy - sygic neexistoval keď sme začali používať navi.
všetky POI (zákazníci, partneri, radary, autoservisy, wifi free zony, čerpačky, doporučené ubytovanie a reštaurácie) postupne aktualizujeme, s tým že každý člen týmu si hocikedy môže naládovať našu aktuálnu databázu.
toto by zrejme u vstavanej navi nešlo.

nevýhodou externej navi je tiež horší signál TMC-RDS oproti vstavanej navi
maset24

Příspěvek od maset24 »

No Android nemam (fuj :D) jedu jedine IOS :)
Jinac se zakladnimy mapamy v Iphonu mi to jede v pohode ale tam bude nejspis problem ze to nepojede offline, treba kdyz budu v zahranici, ale to jeste vyzkouseny nemam. Takze po CR sem v pohode a v zahranici hold pojedu pripadne na Sygic
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Autorádia + navigace + elektronika“