porucha ESP a ABS

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem :)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
cimbik

porucha ESP a ABS

Příspěvek od cimbik »

Zdravim

Stretol sa uz niekto s poruchou ABS a ESP? Diagnostika ukazala na problem cidla v prednom, v pravom kolese a na riadiacu jednotku brzd. Zaujimalo by ma, ci staci vymenit chybne cidlo, alebo uz bude riadiaca jednotka brzd poskodena a bude ju treba vymenit. Ma niekto s tymto problemom skusenosti?

Inac, ked som menil brzdne dosticky, tak jeden piestik na trmeni (neviem, ako sa to odborne vola, skratka to stahuje dosticky :D ) zadnej napravy sa stahoval uz velmi tazko. Znamy automechanik mi povedal, ze si pomalicky mozem hladat novu nahradu. Myslite si, tu poruchu riadiacej jednotky moze vyhadzovat aj kvoli tomu?

Dakujem za reakcie
Opel Insignia 2.8i Turbo 4X4, sedan, 191kW (260PS), automat, r.v. 2009, sport
/ Lepsie vymakany oplik ako "social" medak, bavorak, ci audinka :P /
Reklama

Brembo SV

Re: porucha ESP a ABS

Příspěvek od Brembo SV »

Pokial máš elektricku parkovaciu brzdu a výmena na zadnom strmeni nebola korigovaná diagnostikou-bezpodmienečne nutná,tak áno. Nastavit cez diagnostiku zadnu brzdu-nutnost znalosti presných parametrov.
cimbik

Re: porucha ESP a ABS

Příspěvek od cimbik »

Brembo SV píše:Pokial máš elektricku parkovaciu brzdu a výmena na zadnom strmeni nebola korigovaná diagnostikou-bezpodmienečne nutná,tak áno. Nastavit cez diagnostiku zadnu brzdu-nutnost znalosti presných parametrov.
Tak konecne som si nasiel cas a bol som v neautorizovanom servise Opel v PP. Napojili ma diagnostiku, vyskocila chyba riadiacej jednotky brz. Ale kedze nie je problem s elektronickou brzou, tak pravdepodobne bude nejaky kablik poskodeni, takze si ma objednali na 8.8. Potom dam info, ako som dopadol.

Inac, odporucam ten servis. Prijatelne ceny, odbornost a super pristup zamestnancov. Fotrikovi v priebehu par dni opravili zafiru, pricom servisak od nas mu radil kupit druhy motor. Jedinou nevyhodou je cakacia doba :/ maju fakt vela prace. Ale necudujem sa, ked su celkom dobry. Tym nerobim reklamu :P
Opel Insignia 2.8i Turbo 4X4, sedan, 191kW (260PS), automat, r.v. 2009, sport
/ Lepsie vymakany oplik ako "social" medak, bavorak, ci audinka :P /
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Podvozek a řízení“