Přátelé, dostali jste k novému Kčku taky takovou pěknou knížečku s klíčenkou a VIP plaketkou?
Jedná se o předplácený servisní plán, každý měsíc si střádáte peníze na servis, výměnou za to jsou slevy a splatnost faktury a další.
Osobně plánuji jezdit jen do autorizáku, ale mám obavy, že 799 Kč měsíčně je dost.... to je 9600 Kč ročně, 18 000 Kč za dva roky. To člověk na garančních kontrolách neutratí.
Těch 299 Kč, vypadá líp, to by tak na ty výměny oleje stačilo... ale nejsou tam tak velký slevy na práci apod.
Více zde: vipallinclusive.com
Zaujalo vás to někoho, jaký na to máte názor Vy?
Věrnostní program ViP ALL INCLUSIVE
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Věrnostní program ViP ALL INCLUSIVE
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
- Reklama
Re: Věrnostní program ViP ALL INCLUSIVE
Taky mi to nabízeli, ale smysl mi nějak uniká. U nového auta ty peníze co tam nacpeš nikdy neproservisuješ, sice ti dají nějakou malou slevu na práci atd., ale vzhledem k tomu že tam posíláš měsíčně pořád stejnou částku tak ti to může být jedno.
Takhle mi to přijde, že jim akorát dáváš bezůročnou půjčku...
Takhle mi to přijde, že jim akorát dáváš bezůročnou půjčku...
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Ja to mám. Mesačne platím 15€, čím si vlastne šporím na účet a trebars keď idem na servis tak mi to automaticky faktúrou stiahnu z toho čo som si tam našporil. Okrem toho tam máš nejaké zľavy čo sa týka náhradných dielov a prác v servise
Mám to taky.
Prvních 5 měsíců jsem platil těch 799,-, dostal jsem tak gratis myslím 3 měsíce od nich. Pak jsem placení snížil na 299,- , přičemž mi výhody zůstaly.
Možná to je pro ně bezúročná půjčka, nicméně po roce nemusím řešit při servise jednorázovou vyšší hotovost, platbu fakturou s měsíčním odkladem, navíc mám % slevy , přednost v termínech při servisu, mytí zdarma, kafe zdarma a taky se k VIP zákazníkovi chovají o něco vstřícněji
Prvních 5 měsíců jsem platil těch 799,-, dostal jsem tak gratis myslím 3 měsíce od nich. Pak jsem placení snížil na 299,- , přičemž mi výhody zůstaly.
Možná to je pro ně bezúročná půjčka, nicméně po roce nemusím řešit při servise jednorázovou vyšší hotovost, platbu fakturou s měsíčním odkladem, navíc mám % slevy , přednost v termínech při servisu, mytí zdarma, kafe zdarma a taky se k VIP zákazníkovi chovají o něco vstřícněji
Astra Innovation 1.4 benzin,110 kw, automat. převodovka, Navigace, parkovací automat, Zimní sada, zadní LED světla, zadní tmavá okna
taky s tím počítám, krom toho když neutratíš, můžeš dokoupit jiné "krávovinky" do auta, přezutí atd, krom toho v tom mělo být i zapůjčení vozidla po dobu opravy...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
já si tím zaplatil kompletní sady 4 zimních pneu a disků , protože jsem tam měl našetřeno jen pár tisíc, poslal jsem na účet mimořádný vklad jako doplatek do výše ceny, k tomu doslat různé slevy, prostě spokojenost
Astra Innovation 1.4 benzin,110 kw, automat. převodovka, Navigace, parkovací automat, Zimní sada, zadní LED světla, zadní tmavá okna