Asistent rozjezdu do kopce

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

pub24

Příspěvek od pub24 »

Nikde jsem nenasel toto tema, tak zakladam. Chci se zeptat jestli je to v zakladni vybave (resp jak zjistim ze ho mam) a pak taky jestli vam funguje. Mel jsem ho na Hacku a zvyknul jsem si, ale Kacko mi teda v kopci nepostoji a hned jak pustim brzdu, tak se rozjede zpatky. Mam Astru K Innovation s elektronickou parkovaci brzdou. Tu kdyz zatahnu, tak auto samozrejme postoji a brzda se pak pri rozjezdu sama uvolni, ale tak nejak bych ocekaval, ze asistent rozjedu do svahu, by mel podrzet brzdy i bez toho aby sahal na rucni brzdu. Funguje vam to? Diky.
Reklama

mattonecz
Moderátor

Re: Asistent rozjezdu do kopce

Příspěvek od mattonecz »

pub24 píše:Nikde jsem nenasel toto tema, tak zakladam. Chci se zeptat jestli je to v zakladni vybave (resp jak zjistim ze ho mam) a pak taky jestli vam funguje. Mel jsem ho na Hacku a zvyknul jsem si, ale Kacko mi teda v kopci nepostoji a hned jak pustim brzdu, tak se rozjede zpatky. Mam Astru K Innovation s elektronickou parkovaci brzdou. Tu kdyz zatahnu, tak auto samozrejme postoji a brzda se pak pri rozjezdu sama uvolni, ale tak nejak bych ocekaval, ze asistent rozjedu do svahu, by mel podrzet brzdy i bez toho aby sahal na rucni brzdu. Funguje vam to? Diky.
je v úplnym základu. funguje asi jen od nějakých % kopce, protože nefunguje vždy.
taky funguje jen když stojíš na brzdě a pak jí pustíš se spojkou, když jí pustíš moc brzo tak se to nechytí
funguje to zvláštně troch no
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
pub24

Příspěvek od pub24 »

Fakt od 10 k 5 s Oplem. U Hacka to fungovalo krasne. Ach jo. Bohuzel tohle je urcite muj posledni opel.. Serioznu uvazuju o prodeji...je toho nejak moc ..:-(
xholy24

Příspěvek od xholy24 »

Mě u výbavy Enjoy 1,4 ST funguje vždy a bez problému, akorát se se musí dodržet sešlápnout nějak spojku a brzdu a pak se brzda pustí a auto stojí.
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
jozuo

Příspěvek od jozuo »

staci silnejsie zosliapnut brzdu a aktivuje sa

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Cinda

Příspěvek od Cinda »

Měl jsem v začátcích taky podobný problém. Po aktualizaci SW je vše v pořádku. Funguje naprosto intuitivně. Pokud ne, tak reklamuj.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Andrej

Příspěvek od Andrej »

Taky jsem nevěděl kdy zrovna zabere, ale jak píše jozuo, stačí silněji sešlápnout pedál a zabere 8-)
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
pub24

Příspěvek od pub24 »

Cinda píše:Měl jsem v začátcích taky podobný problém. Po aktualizaci SW je vše v pořádku. Funguje naprosto intuitivně. Pokud ne, tak reklamuj.
Diky za info. Tech SW bugu tam vidim vice, tak si pisu na seznam:-)
pepojoky

Příspěvek od pepojoky »

pub24 píše:
Cinda píše:Měl jsem v začátcích taky podobný problém. Po aktualizaci SW je vše v pořádku. Funguje naprosto intuitivně. Pokud ne, tak reklamuj.
Diky za info. Tech SW bugu tam vidim vice, tak si pisu na seznam:-)
Ja mám hladku 1,4 Enjoy a funguje OK v každom kopečku - treba menej jazdiť po rovinách :D
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
tomasprochu

Příspěvek od tomasprochu »

u mne dynamic s klasickou rucni brzdou - zaregistruji jen v opravdu prudkem kopci, jinak nic. Nejdriv jsem si taky myslel, ze se funkce vytratila...

V Golfu s el. parkovaci brzdou fungoval i na rovine na semaforech - coz bylo super, clovek furt nemusel stat na brzde. Podobne chovani bych cekal i u oplu ale neni to Auto-Hold :) - Myslim, ze insignia to ma taky tak naprd - opravdu jen jako klasicka rucni brzda, zadny autohold - nechapu potom k cemu (krome uspory mista) to je dobry.

Loni jsem mel na Madeire pujcene nove Clio - tam fungoval hill-holder vyrazne prijemneni (casteji, dele drzel auto)
Opel astra K dynamic 1,6 100kw/136k
r.v 10/2015
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“