Asistent rozjezdu do kopce
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Nikde jsem nenasel toto tema, tak zakladam. Chci se zeptat jestli je to v zakladni vybave (resp jak zjistim ze ho mam) a pak taky jestli vam funguje. Mel jsem ho na Hacku a zvyknul jsem si, ale Kacko mi teda v kopci nepostoji a hned jak pustim brzdu, tak se rozjede zpatky. Mam Astru K Innovation s elektronickou parkovaci brzdou. Tu kdyz zatahnu, tak auto samozrejme postoji a brzda se pak pri rozjezdu sama uvolni, ale tak nejak bych ocekaval, ze asistent rozjedu do svahu, by mel podrzet brzdy i bez toho aby sahal na rucni brzdu. Funguje vam to? Diky.
- Reklama
Re: Asistent rozjezdu do kopce
je v úplnym základu. funguje asi jen od nějakých % kopce, protože nefunguje vždy.pub24 píše:Nikde jsem nenasel toto tema, tak zakladam. Chci se zeptat jestli je to v zakladni vybave (resp jak zjistim ze ho mam) a pak taky jestli vam funguje. Mel jsem ho na Hacku a zvyknul jsem si, ale Kacko mi teda v kopci nepostoji a hned jak pustim brzdu, tak se rozjede zpatky. Mam Astru K Innovation s elektronickou parkovaci brzdou. Tu kdyz zatahnu, tak auto samozrejme postoji a brzda se pak pri rozjezdu sama uvolni, ale tak nejak bych ocekaval, ze asistent rozjedu do svahu, by mel podrzet brzdy i bez toho aby sahal na rucni brzdu. Funguje vam to? Diky.
taky funguje jen když stojíš na brzdě a pak jí pustíš se spojkou, když jí pustíš moc brzo tak se to nechytí
funguje to zvláštně troch no
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Fakt od 10 k 5 s Oplem. U Hacka to fungovalo krasne. Ach jo. Bohuzel tohle je urcite muj posledni opel.. Serioznu uvazuju o prodeji...je toho nejak moc ..
Mě u výbavy Enjoy 1,4 ST funguje vždy a bez problému, akorát se se musí dodržet sešlápnout nějak spojku a brzdu a pak se brzda pustí a auto stojí.
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
By holy
staci silnejsie zosliapnut brzdu a aktivuje sa
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Měl jsem v začátcích taky podobný problém. Po aktualizaci SW je vše v pořádku. Funguje naprosto intuitivně. Pokud ne, tak reklamuj.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Taky jsem nevěděl kdy zrovna zabere, ale jak píše jozuo, stačí silněji sešlápnout pedál a zabere
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Diky za info. Tech SW bugu tam vidim vice, tak si pisu na seznam:-)Cinda píše:Měl jsem v začátcích taky podobný problém. Po aktualizaci SW je vše v pořádku. Funguje naprosto intuitivně. Pokud ne, tak reklamuj.
Ja mám hladku 1,4 Enjoy a funguje OK v každom kopečku - treba menej jazdiť po rovináchpub24 píše:Diky za info. Tech SW bugu tam vidim vice, tak si pisu na seznam:-)Cinda píše:Měl jsem v začátcích taky podobný problém. Po aktualizaci SW je vše v pořádku. Funguje naprosto intuitivně. Pokud ne, tak reklamuj.
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
- tomasprochu
u mne dynamic s klasickou rucni brzdou - zaregistruji jen v opravdu prudkem kopci, jinak nic. Nejdriv jsem si taky myslel, ze se funkce vytratila...
V Golfu s el. parkovaci brzdou fungoval i na rovine na semaforech - coz bylo super, clovek furt nemusel stat na brzde. Podobne chovani bych cekal i u oplu ale neni to Auto-Hold - Myslim, ze insignia to ma taky tak naprd - opravdu jen jako klasicka rucni brzda, zadny autohold - nechapu potom k cemu (krome uspory mista) to je dobry.
Loni jsem mel na Madeire pujcene nove Clio - tam fungoval hill-holder vyrazne prijemneni (casteji, dele drzel auto)
V Golfu s el. parkovaci brzdou fungoval i na rovine na semaforech - coz bylo super, clovek furt nemusel stat na brzde. Podobne chovani bych cekal i u oplu ale neni to Auto-Hold - Myslim, ze insignia to ma taky tak naprd - opravdu jen jako klasicka rucni brzda, zadny autohold - nechapu potom k cemu (krome uspory mista) to je dobry.
Loni jsem mel na Madeire pujcene nove Clio - tam fungoval hill-holder vyrazne prijemneni (casteji, dele drzel auto)
Opel astra K dynamic 1,6 100kw/136k
r.v 10/2015
r.v 10/2015