OA - nefunkční el. okna
Moderátor: Moderátoři
OA - nefunkční el. okna
Dneska jsem si vlastní vinou odpálil relé (pravděpodobně), které se stará o zprovoznění ovládání el. oken při otevření dveří řidiče. Víte, kde se toto relé nachází a kde ho sehnat? Děkuji.
- Reklama
Re: OA - nefunkční el. okna
U pojistek ?
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
na ŘJ centrálu ses už dival? možná to souvisí
Řekl bych že ne, centrál funguje jak má a okna se přes něj ovládat nedají...
Způsobil jsem to tak, že jsem se snažil opravit okno řidiče. Myslel jsem, že je třeba nefunkční tlačítko, tak jsem zkusil spojit kontakty na něm šroubovákem. Od té doby to nejde a chová se to naopak - tlačítka svítí při zavřených dveřích řidiče, ne při otevřených a okna nefungují. Ovšem při zapnutém zapalování okna fungují normálně. Proto si myslím, že je chyba v jednotce, který tento systém zapíná při otevření dveří.
Způsobil jsem to tak, že jsem se snažil opravit okno řidiče. Myslel jsem, že je třeba nefunkční tlačítko, tak jsem zkusil spojit kontakty na něm šroubovákem. Od té doby to nejde a chová se to naopak - tlačítka svítí při zavřených dveřích řidiče, ne při otevřených a okna nefungují. Ovšem při zapnutém zapalování okna fungují normálně. Proto si myslím, že je chyba v jednotce, který tento systém zapíná při otevření dveří.