Vypnuty posilovac riadenia

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem :)

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
qeeZz

Vypnuty posilovac riadenia

Příspěvek od qeeZz »

Vcera vecer sa mi pocas jazdy, v zakrute (!!) vypol posilnovac riadenia. Auto mi vyhodilo varovnu hlasku a pokracovalo dalej. Po zastaveni auta a vypnuti/zapnuti motora problem zmizol. So servisom som to zatial neriesil. Budem to riesit v pripade, ze sa problem zopakuje.

Stalo sa to aj niekomu z vas? Zahranicne fora som neprezeral, tak ak niekto mate viac info, prosim podelte sa. Aj keby sa uz problem nevyskytol, zaujima ma dovod, preco sa to udialo. A ostatni aspon nebudu prekvapeni, v pripade, ze sa im to stane tiez. Samozrejme to nikomu neprajem, moze to byt nielen neprijemne, no aj nebezpecne.
Přílohy
IMG_20171001_221523.jpg
Reklama

morgoth

Re: Vypnuty posilovac riadenia

Příspěvek od morgoth »

No to teda poteší, zvlášť za jízdy. Nic takového se mi naštěstí nestalo, ale na UK fóru jsem našel tohle, takže asi nějaká ojedinělá závada.

Umím si ale živě představit, co na to řeknou v servisu - v diagnostice jim to chybu nevyhodí, tak řeknou že je všechno ok (v lepším případě si vymyslí, že nahráli nějaký update řídící jednotky nebo provedli reset něčeho).
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
olson

Příspěvek od olson »

Ahoj ,mě se to kdysi stalo u nového auta hyundai i30 první generace.Stalo se to dvakrát,vždy naštětí v minimální rychlosti.Reklamoval jsem to a hned měnili celé řízení ,cena asi 70000 kč (záruka)
Dokonce mi auto nechtěli dát,jen na vlastní nebezpečí,byli z toho dost vyjukaný.
Tak pozor a určitě bych to nepodceňoval !!!!
Cinda

Příspěvek od Cinda »

Mě se to přihodilo hned v únoru 2016. Byl jsem taky dosti překvapený. Po aktualizaci SW nějakéké řídící jednotky se mi to již nikdy neopakovalo. Doporučuji servis a vše doložit fotkou. Já jsem tehdá takto pohotový nebyl (neměl jsem fotku jako ty) a dlouho trvalo něž jsem vše v servisu vysvětlil. Stejně ale mechanik kroutil hlavou a myslel si něco o bláznovi...S dovolením použiju tvoji fotku a dodatečně ji pošlu do servisu.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
qeeZz

Příspěvek od qeeZz »

Diky vsetkym za nazor. Mate pravdu, asi to netreba brat na lahku vahu, pojdem sa do servisu minimalne informovat a dam vediet.
@Cinda jj, fotku kludne pouzi.
Odpovědět

Zpět na „Astra K – Podvozek a řízení“