Philips X-tremeUltinon LED H7

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Geronimo76

Philips X-tremeUltinon LED H7

Příspěvek od Geronimo76 »

Má někdo zkušenost s předními LED Philips X-tremeUltinon místo halogenových H7? Našel jsem obchod, kde se dají v ČR koupit a zvažuji je dát do Astra K. Levné LED z Číny nechci.
Reklama

morgoth

Re: Philips X-tremeUltinon LED H7

Příspěvek od morgoth »

Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Geronimo76

Příspěvek od Geronimo76 »

Geronimo76 píše:Má někdo zkušenost s předními LED Philips X-tremeUltinon místo halogenových H7? Našel jsem obchod, kde se dají v ČR koupit a zvažuji je dát do Astra K. Levné LED z Číny nechci.
Tak jsem je koupil (LED Philips X-treme Ultinon H7 za 3.072 Kč), nainstaloval a nechal pro jistotu na regloskopu seřídit lajny. Vypadají a především fungují skvěle. S projektorovými lampami jsou na Astře K 2018 od xenonu k nerozeznání, žádnou chybu to nehlásí.
morgoth

Příspěvek od morgoth »

To mi přijde jako hrozná pálka, navíc podle toho testu co jsem posílal a i podle mých zkušeností s různými LED žárovkami svítí hůř než halogeny. Před autem a po stranách je světla víc, ale nemají tak daleký dosvit kvůli tomu jak jsou ty led po stranách, za deště pak neuvidíš skoro nic. Fungují alespoň bez hlášení poruchy světel?
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
mahlpo

Příspěvek od mahlpo »

Geronimo a 3 prispevky? Tady vychvaluje led? Na STK jsem se na ne ptal protoze jse koupil h4 a vysledek. Nesviti, spotreba misto 55w udavaji i 300w a co to asi udela s relem ktere je dimensovane na 110w? Kdyby nekdo chtel, rad prodam za 300 led zarovky :-)
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Je to vec nazoru,ale za me tyhle dodelavky jsou k nicemu..svitivost kolikrat jeste horsi nez se zarovkama a jeste aby ses bal aby ti nevyhorelo auto..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Mike

Příspěvek od Mike »

Přesně! Mě už jedno auto hořelo, chytla izolace svazků na elektronice. Žádná pojistka to nezachytla. Hořel svazek za palubkou nedalo se to hasit.

Myslím že vědí proč to nikdo neprodává s atestem na silnici. To riziko za to nestojí a krom bílé barvy ani nesvítí lépe.

Tahle Astra svítí slušně na to že má čočky které jsou horší než pořádně velké paraboly.

Podle mě asi Matrix není výhoda u ojetých Aster to bude past. Škoda že se už nedělá xenon.

Ten bych jako ilegální náhradu za žárovky doporučil spíš.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“