A ještě se zeptám, jak poznám jestli mám přímé nebo nepřímé měření tlaku v pneu? Teď jsem četl článek o přímém měření a nákladech a vstali mi hrůzou chlupy na zádech

Jaké jsou Vaše zkušenosti prosím?
Hrubi
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Na ebay,ani aliexpres nepozeraj na astru su TPMS original o trochu drahsie ako lacnejsie nahrady,neoplati sa ti kupit neoriginal.Hrubi píše:Ahoj, jj už jsem také bohužel zjistil že je tam přímé měření. Takže to ECO nastavení zatížení nemá nic společného s nějakýma speciálníma ECO gumama? Prostě jenom přefoukneš gumy, takže máš menší valivý odpor a tím pádem menší spotřebu? Pokud je to tak, tak asi zvolím zlatou střední cestu a budu foukat vpředu 2,7 a vzadu 2,5 i když to asi nepůjde, protože mi to bude hlásit buď podhuštěné nebo přehuštěné pneu podle toho jestli nastavím lehké zatížení nebo ECO? To vlákno k TPMS si přečtu, už teď koukám na Ebay, Aliexpress co se tam dá k tomu koupit
Dobra otazka ... su tlaky vlastne uvadzane pre zohriaty, alebo chladny stav?pelito píše:ja mam vpredu aj vzadu cca 230 (v chladnom stave), celkom mi to tak vyhovuje.
neviem, preto sa pytam skusenejsichEisy píše:Ved za studena by sa malo merat,nem?!
palecNR píše: Na ebay,ani aliexpres nepozeraj na astru su TPMS original o trochu drahsie ako lacnejsie nahrady,neoplati sa ti kupit neoriginal.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |