Zdarec. Potřeboval bych radu. Mám Vectru Caravan RV 1998 1.6 16v motor 16XEL.
Začala mě svítit kontrolka řízení motoru, na diagnostice jsme zjistili spatný : ventil odpařování nádrže a vyhřívání lamda sondy. V OPLU mi řekli že ty chyby nejdou smazat. Auto jezdilo ještě asi 5 měsíců a teď nejde nastartovat. Startér točí ale nenaskočí motor. Vyměnily jsme svíčky a lamda sondu, pak to jelo 5 dnů a znovu ten samý problém, no teď už to ani neháže jiskru. Co s tím ????
Prosím o radu. Mám zhánět jinou řídící jednotku, nebo co s tím.
Předem dík za odpovědi
kontrolka řízení motoru
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: kontrolka řízení motoru
Znova napojit na diagnostiku a případně vyměnit díl, který nahlásí diagnostika že je špatný.
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
tak jsem zvolil výměnu řídící jednotky. Dnes se uvidí. Dám vědět jak to dopadlo.
to bude pěkná rána pokud jí budeš mít novou já to měnil sehnal sem jí na vrakovišti za 5500kč musí to být komplet -ŘJ, ČIP DO KLÍČKU,A IMO ta černá krabička na spínačce-vše musí být z jednoho auta téhož typu motoru měnil sem to sám cca 15min práce.jinak to že to nejede nemusí být hned počítač co třeba čidlo kliky? ale jak píšou víše napíchnout na počítač
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Kdyby si měl zájem tak bych jí mohl sehnat . Možná. Celý ten komplet
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
tak auto už zase jede. Bylo to řídící jednotkou motopru. Sehnal jsem jinou z vrakáče za 6500 i s dovozem namontováním a naprogramováním. Teď su zvědavej jak dlouho to vydrží.
Re: kontrolka řízení motoru , vrakoviště BRNO
jo ještě přikládám kontakt na vrakoviště OPEL . Brno , Komárovské nábřeží , tel. 777 620 300 . Velice solidní pán a vyzná se v oplech. dělá i opravy.