Olej v převodovce
Moderátor: Moderátoři
Olej v převodovce
Ahojte,jaký převodový olej byste mi doporučily dát do vectry c 2.2Dti manuál.75w80??? nebo jiný díky... http://oleje.cz/eshop/seznam_prod.php?p=0I25I&kat=102
Opel Vectra C GTS 2.2 DTi 92kw,2003 zlatá metaliza,17" liťáky orig. Opel,8x Airbag,tempomat,černá kůže,navigace,dvouzonová automatická klima,xenony,angel eyes
- Reklama
Re: Olej v převodovce
Já bych tam dal ten, který ti doporučí v oplu. TZN nejlépe origo OPEL, respektive GM
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Ten je moc drahý a musel bych kvůli němu jet do Oplu,stačil by nějaký normální...
Opel Vectra C GTS 2.2 DTi 92kw,2003 zlatá metaliza,17" liťáky orig. Opel,8x Airbag,tempomat,černá kůže,navigace,dvouzonová automatická klima,xenony,angel eyes
daj to co odporucaju....niekedy nie je dobre setrit
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
Dá se koupit někde na internetu?popřípadě jaké má označení...
zkus zítra zavolat do www.auto-sen.cz
on má všechny origo díly na opel takže by měl mít i oleje...zavolej mu....a má dobrý ceny
on má všechny origo díly na opel takže by měl mít i oleje...zavolej mu....a má dobrý ceny
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
Tuhle větu si napiš i s datumem.A až se ti s tím "normálním" olejem něco vysype ve špajzce,tak si tu větu přečti a hned budeš vědět,komu máš vynadat.Blade píše:Ten je moc drahý a musel bych kvůli němu jet do Oplu,stačil by nějaký normální...
Tak olej jsem koupil original GM 270kč/l a je to 75w85....stačí 2 litry,ale chvíly jsem jezdil na 90w100 co jsem měl doma,ale nic moc šlo to celkem ztuha za studena..