Rada se sedačkami

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
jinksss

Rada se sedačkami

Příspěvek od jinksss »

Ahooj ,
Měl bych zájem o koupi Opel Vivaro nebo Renault Traffic , druhou generaci. Nechci kupovat nové ale nějaké ojeté do 50 tis.km . Bohužel v nabídce ale jsou samé 9 místné verze. Poroto bych měl otázku zda jde udělat z první řady kde je dvojsedačka přehodit na jednu sedačku. Nebo jestli už to je tak daný v karosérii že když je to 9 místný tak to nejde.
Měl jsem totiž nejdříve na seznamu vozy Peugeot Expert Tepee , Citroen Jumpy, Fiat Scudo. Ty osmi místné vozy nabízejí více. Ale zase u těch to aut se mi líbí více motor 1,6Tdci než 2,0 u Peugeotu.

Děkuju za jakýkoliv rady. Nebo pokuď jste měli nějaké jiné rady, rád se poučím.
Reklama

Vivaro2

Re: Rada se sedačkami

Příspěvek od Vivaro2 »

Ahoj v TP máš 9miest to znamená že môžeš mať o hocikoľko menej, v starej kasni do r. 2013 to ide kamoš má vpredu jednotku... ja mám len vpredu trojku 6 som vybral a vzadu vozím motorku
Koľko asi najazdí tá 1,6? Nemôžem zohnať benzín tak možno by som vzal 2015 diesla, benzín dal pol mega km... teraz mám LPG a chcem dlhšie
Vivaro 08 2,0 LPG
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

proc chces do tak velkeho auta raci 1.6 nez 2.0? to se chces dobrovolně tejrat?
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
jinksss

Příspěvek od jinksss »

Vivaro2 píše:Ahoj v TP máš 9miest to znamená že môžeš mať o hocikoľko menej, v starej kasni do r. 2013 to ide kamoš má vpredu jednotku... ja mám len vpredu trojku 6 som vybral a vzadu vozím motorku
Koľko asi najazdí tá 1,6? Nemôžem zohnať benzín tak možno by som vzal 2015 diesla, benzín dal pol mega km... teraz mám LPG a chcem dlhšie
Díky za odpověd, to byla spíš otázka technickýho rázu, jestli můžu z přední řady vyndat 3sedačku a místo ní, dát 1sedačku. Zda to má stejné uchycení nebo ne.
To netuším kolik může najezdit tato 1,6 , proto jsem psal na fórum kde by mi tak trochu mohli poradit. CHci navíc větší auto protože často o víkendu někam vyrážíme a ono být ve třech lidech,se psem + bágly v octávce není zas tak moc pohodlný. Máme rádi prostor a proto jsem začaal koukat po dodávce která by se mi líbila. Můj názor na auta jsou že od jisté doby už to není tak že motor 1,6 je utrápený, vyhnaný turbem,atd...že 1,9 nebo 2,0 jsou nejlepší atd. Nikomu ten názor neberu ,ale já sním nesouhlasím :)
jinksss

Příspěvek od jinksss »

vojta píše:proc chces do tak velkeho auta raci 1.6 nez 2.0? to se chces dobrovolně tejrat?

Díky za odpověď .Tak jestli mám správný informace, tak tyto auta od roku 2015 nenabízí jiný motory než 1,6. Motory 2,0 nabízeli u staré generace. Jak jsem psal už v předešlé odpovědi, nejsem zastáncem toho názoru že slabý motor + velké auto = utrápený auto. Můj názor to není a proto mi nedělá problém se koukat na auta který jsou dodávky ale mají motor pouze 1,6. Nebudu v tom stěhovat celé město, jezdit deseti tisíce za měsíc. Pro mě to bude náhrada osobního auta kam se ale v pohodě vejdeme a budeme mít každy svůj prostor.
Odpovědět

Zpět na „Vivaro“