Drziak do auta - kde ho mate?
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Drziak do auta - kde ho mate?
Ahojte.
Chcem si kupit drziak do auta na mobil a rad by som vedel kde ste mu dali miesto aby to dobre vyzeralo a nezavadzalo vo vyhlade.
Budem vdacny za kazdu fotku a tip.
Chcem si kupit drziak do auta na mobil a rad by som vedel kde ste mu dali miesto aby to dobre vyzeralo a nezavadzalo vo vyhlade.
Budem vdacny za kazdu fotku a tip.
Opel Astra K ST, 1.4 benzin, 92kW, vyrobene 07/2017, vybava Innovation + Zimna sada 1 + Odhlucnovacia sada
- Reklama
Re: Drziak do auta - kde ho mate?
Aj to chces pouzivat na navigaciu a podobne? Alebo len aby mal niekde svoje miesto. Ja pouzivam magneticky drziak, mam ho momentalne na palubovke, predtym som mal do mriezky ventilacie ale tam nebol az v tak dobrom vyhlade. Pocas navigacie bolo treba viacej sklopit zrak z cesty.
Astra K MY18 1.4i 101PS Enjoy + Komfortná sada 2 + rezerva
Ja mam drzak, ktery se vlozi do otvoru pro CD. Pokud nepouzivad CS, tak je to pro mne nejiidealnejsi reseni. Stabilni.
Napajeci kabel mam schovany. permanentne vyvedeny za adapteru zastrceneho do 12V zasuvky propojene k pojistkam.
Staci tedy jen otevrit schranku pred spolujezdcem a mam hned dostupny kabel.
Kdybys o to moc stal, muzu udelat foto.
Napajeci kabel mam schovany. permanentne vyvedeny za adapteru zastrceneho do 12V zasuvky propojene k pojistkam.
Staci tedy jen otevrit schranku pred spolujezdcem a mam hned dostupny kabel.
Kdybys o to moc stal, muzu udelat foto.
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015
Astra nema cd mechaniku...
V dnešních autech není místo kam dát telefon schválně. Nutí to lidi aby jej schovali, nekoukali na něj, max přes Android Audio / CarPlay propojili a povoleno je jen pár aplikací přes přizpůsobené rozhraní.
Dává mi to smysl
Dává mi to smysl
Insignia GSi (2.0T benzín, 260hp, 4x4, 8AT)
Ano chcem to hlavne na navigaciu.
Vidim ovela viac vyhod mat navigaciu v mobile a cez audio Opla pustat hudbu. Nemusim sa trapit s Android autom, ide mi naraz aj hudba aj navigacia, nabija sa mi telefon a mam ho stale po ruke a nemusim hladat v tej jednej priehradke na napoje co tam je
jedina rozumna alternativa co nezakryva vyhlad mi pride do vyduchov ventilacie pri dotykovej obrazovke, ale je to dost uzke a pri volante neviem ci by to nezavadzalo, na druhej strane pri spolujazdcovi je to zase daleko.
Preto chcem vediet kto to ma ako poriesene, aby som videl ako to vyzera v praxi.
Vidim ovela viac vyhod mat navigaciu v mobile a cez audio Opla pustat hudbu. Nemusim sa trapit s Android autom, ide mi naraz aj hudba aj navigacia, nabija sa mi telefon a mam ho stale po ruke a nemusim hladat v tej jednej priehradke na napoje co tam je
jedina rozumna alternativa co nezakryva vyhlad mi pride do vyduchov ventilacie pri dotykovej obrazovke, ale je to dost uzke a pri volante neviem ci by to nezavadzalo, na druhej strane pri spolujazdcovi je to zase daleko.
Preto chcem vediet kto to ma ako poriesene, aby som videl ako to vyzera v praxi.
Opel Astra K ST, 1.4 benzin, 92kW, vyrobene 07/2017, vybava Innovation + Zimna sada 1 + Odhlucnovacia sada
To je jasný.
Akorát ta hudba - Android Auto je na toto přece skvělé. Jede ti navigace (Waze, Google Mapy) a jen řekneš "Přehraj Karel Gott" a začne hrát co chceš, pokud používáš nějakou podporovanou aplikaci (většinou Spotify). Telefon je celou dobu v prostřední přihrádce, nemusíš na něj makat. A kvalita audia přes USB kabel je mnohem vyšší než přes Bluetooth. Plus se ti ten telefon přes kabel nabíjí, že.
Opel neumí ovládání hlasem česky, ale Google jo. Komfortní a bezpečné. A přečte ti česky SMSky. Celé Android Auto je mnohem lepší jak Navi 900.
Ale k věci - já telefon na předchozím autě vyřešil tak, že jsem zprava (jak je levá noha spolujezdce) našrouboval držák do plastu, byl na kloubu a nasměroval jsem jej na řidiče. A skrytě tam dal i USB kabel na nabíjení. Do palubovky to nebylo kam dát.
Akorát ta hudba - Android Auto je na toto přece skvělé. Jede ti navigace (Waze, Google Mapy) a jen řekneš "Přehraj Karel Gott" a začne hrát co chceš, pokud používáš nějakou podporovanou aplikaci (většinou Spotify). Telefon je celou dobu v prostřední přihrádce, nemusíš na něj makat. A kvalita audia přes USB kabel je mnohem vyšší než přes Bluetooth. Plus se ti ten telefon přes kabel nabíjí, že.
Opel neumí ovládání hlasem česky, ale Google jo. Komfortní a bezpečné. A přečte ti česky SMSky. Celé Android Auto je mnohem lepší jak Navi 900.
Ale k věci - já telefon na předchozím autě vyřešil tak, že jsem zprava (jak je levá noha spolujezdce) našrouboval držák do plastu, byl na kloubu a nasměroval jsem jej na řidiče. A skrytě tam dal i USB kabel na nabíjení. Do palubovky to nebylo kam dát.
Vdaka za uzitocne info. Android auto keby bolo oficialne v obchode na stiahnutie tiez idem do toho, ale tym ze to nie je podporovana aplikacia v niektorych telefonoch mi to islo a v niektorych nie, plus je vela roboty s tym to rozbehat na 100%.
Ako si prosimta poriesil ten USB kabel na nabijanie tak aby ho nebolo vidno?
Ako si prosimta poriesil ten USB kabel na nabijanie tak aby ho nebolo vidno?
Nechal jsem si v servisu za pár korun rozebrat středový tunel a zapojil normální USB kabel do zásuvky... A pak to vedl pod plastem u spolujezdce ven. Nebylo to vidět. Telefon má bezdrátové nabíjení, tak stačil položit do kolébky.
Původně jsem zvažoval toto, protože Brodit jsem používal ve všech předchozích autech s naprostou spokojeností: https://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-8 ... tunel.html
Nakonec jsem si rovnou nechal dát do auto ten origo držák.
Ale co jsem vyzkoušel AndroidAuto tak jsem ten origo vůbec nepoužil, protože AA je fakt oproti holému mobilu nebe a dudy. Velkej displej krásně na očích, spotify přímo v autě bez nutnosti řešit nějaký stahování MP3 apod, špičkové hlasové ovládání... bomba. Tlf mám buď hozenej v nápojáku nebo přímo v kapse u bundy, uvažoval jsem o přidání nějakého malého docku na střed nebo do kalíšku na nápoje s kabelem do usb natvrdo, zatím jsem se k tomu nedostal... a asi ani nedostanu. Holt k připojení potřebuju dvě ruce a o sekundu víc času, s tím se fakt dá žít.
No a místo origo držáku na mobil mám nakonec tu opláckou vůni
Nakonec jsem si rovnou nechal dát do auto ten origo držák.
Ale co jsem vyzkoušel AndroidAuto tak jsem ten origo vůbec nepoužil, protože AA je fakt oproti holému mobilu nebe a dudy. Velkej displej krásně na očích, spotify přímo v autě bez nutnosti řešit nějaký stahování MP3 apod, špičkové hlasové ovládání... bomba. Tlf mám buď hozenej v nápojáku nebo přímo v kapse u bundy, uvažoval jsem o přidání nějakého malého docku na střed nebo do kalíšku na nápoje s kabelem do usb natvrdo, zatím jsem se k tomu nedostal... a asi ani nedostanu. Holt k připojení potřebuju dvě ruce a o sekundu víc času, s tím se fakt dá žít.
No a místo origo držáku na mobil mám nakonec tu opláckou vůni