Schéma zapojení autorádia
Moderátor: Moderátoři
Schéma zapojení autorádia
Zdravím jsem tu nový a potřeboval bych poradit koupil jsem si omegu a chci si tam dát rádio sony a nevím jak to zapojit mohl by mi někdo z vás napsat, popřípadě navézt na stránku kde to bude znázorněno, díky moc nevím si rady.
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Schéma zapojení autorádia
Omega A nebo Omega B?
Omega B 2.5 TDS 1995
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
O víkend se ti podívám do schémat. Ale myslím, že to bude jako v každém Opelu.... hnědá - mínus; červená - stálý plus; černá nebo černočervená - plus ho zapnutí klíčku. Ještě něco potřebuješ vědět?
Možno to, že tam je klasika ISO konektor. Takže kus za kus.
Zkoušel jsem to i kombinovat, ale vůbec nic a navíc mi ještě bliká palubní počítač světla atd. asi jsem to nějak podělal, na rádiu je jenom jeden plus a jeden mínus a pak antena a repraky.
a co si ty dráty prostě proměřit.počítám že k rádiu je návod se schématem.jinak co sem zapojoval tak sony měli klasickej eurokonektor.pokud k rádiu nemáš návod a je tam tento konektor tak ti to helfne http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323 může se stát že barvy jednotlivých kabelů nemusí souhlasit ale postavení pinů je vždy stejné.
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
dráty jsem proměřoval kam jde proud ať vemu jakýkoli tak mi to vyhodí pojistku já jsem měl v původním rádiu 3 konektory a rádio má jen jeden tak jsem ty 3 uštíp a kombinuju to pokus omyl a nic pojistek jsem vyhodil už 9 a nic nechápu to v jiných autech mi to šlo a tady ne, neznáte někoho z okolí pardubického kraje kdo tomu rozumí?
napiš typ toho radia? nový znamená koupeny v krámu? jinak ten 3 konektor u originálu byl na ovládání dysplaye.ty pojistky to je divný.kostru autorádia si zapojil kam?
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
Rádio Sony CDX-S2250 koupil jsem ho v roce cca 2004 udělal jsem i foto zezadu radia a tu brutální spleť u auta jestli to chceš vidět