Stahování oken - problém

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky.

Moderátoři: Astra - R@SAG, Moderátoři

Modřina

Stahování oken - problém

Příspěvek od Modřina »

Ahoj.
V poslední době se mi několikrát stalo, že jsem přišel k autu a měl jsem stažená okna. S DO jsem při tom nijak nemanipuloval, když jsem od auta odcházel, bylo vše OK.
Co s tím ??
Nyní: Astra J Sport Tourer, 1,6 CDTI - 81 kW, r.v. 2016

Astra H, 1,7 CDTI, caravan, 81 kW, COSMO
Astra G, 1,8 benzin, hatchback
Ex: Škodovky, VW, Honda Civic 2,2
Reklama

R@dek

Re: Stahování oken - problém

Příspěvek od R@dek »

Toto se řešilo na starém fóru, ale nevím jestli to mělo nějaký výsledek. Je pravda, že se mi jednou stalo, že jsem měl taky pootevřené okno u spolujezdce, tak cca 1 cm, stalo se to jednou, tak nemohu tvrdit, že se to stalo samovolně nebo že to bylo nedopatřením potevřeno. V každém případě to moc příjemné není přijít k auto a mít otevřená okna.
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015
J@ck

Příspěvek od J@ck »

Mal som podobný problém (riešilo sa to na starom fore ako naznačil R@dek), no a výsledok? Pravdepodobne bol problém "v mojom nevhodnom" nosení kľúča s kovovým príveskom so znakom OPEL vo vrecku tesnejších nohavíc (rifle). Mal som vždy stiahnuté všetky štyri okná asi do polovice. Začal som kľúč vkladať do vrecka tak, aby sa znak Opel na prívesku nedotýkal tlačidiel na kľúči a aby sa to náhodou nechtiac nestalo, skrátil som prívesok o jedno očko a odvtedy sa mi to nestalo.
Obrázek
Opel Astra J 1.6 Cosmo - Notchback
xzar

Příspěvek od xzar »

Ahoj,

mě se to stávalo poměrně často. Hlavně u spolujezdce. Mno příčina byla v manželce, nějakým chvatem vždy to okno pootevřela
aniž by to věděla. Od té doby, co si na to dává pozor mám klid. Jednou dvakrát se mi stalo u práce, že jsem měl skla dole, ale tady to zase bylo tím, že mám kancl nad parkovištěm a klíč nosím v kapse. Mnohokrát se mi stalo, že jsem si auto odemkl během toho, co jsem klíče hledal v kapse.
Astra ST 2015 100kW DTH Cosmo
xzar

Příspěvek od xzar »

J@ck píše: 24 kvě 2020, 21:43 Mal som podobný problém (riešilo sa to na starom fore ako naznačil R@dek), no a výsledok? Pravdepodobne bol problém "v mojom nevhodnom" nosení kľúča s kovovým príveskom so znakom OPEL vo vrecku tesnejších nohavíc (rifle). Mal som vždy stiahnuté všetky štyri okná asi do polovice. Začal som kľúč vkladať do vrecka tak, aby sa znak Opel na prívesku nedotýkal tlačidiel na kľúči a aby sa to náhodou nechtiac nestalo, skrátil som prívesok o jedno očko a odvtedy sa mi to nestalo.
Obrázek
ten mám taky :)))
Astra ST 2015 100kW DTH Cosmo
Modřina

Příspěvek od Modřina »

Ahoj.
Tak, PROZATÍM to vyřešilo vyjmutí baterie z DO. Asi na 10 min. Uvidíme...

Modřina

Příspěvek od Modřina »

Ahoj.
Závada se vyskytla opět. Mám dotaz. Nejsou někde v rámech dveří (oken) nějaká čidla, související s jejich elektrickým stahováním či polohou? :x

palecNR

Příspěvek od palecNR »

Skus si v nastaveniach auta deaktivovat stahovanie okien cez dialkove ovladanie,u astry K sa da u J neviem.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
J@ck

Příspěvek od J@ck »

U Astry J sa to nedá, resp. za 7 rokov som na to neprišiel :) a ani v Nastaveniach na palubnom PC taká možnosť nie je.
Opel Astra J 1.6 Cosmo - Notchback
Modřina

Příspěvek od Modřina »

Ahoj.
Tak problém, pro který jsem založil toto vlákno, je (nejspíš :| ) vyřešen. Za všechno mohlo prasklé zamykací "tlačítko" pouzdra, které při stlačení a povolení hodilo nějakou faleš na vedlejší mikrospínač. Po přehození do nového pouzdra se to už neděje.

Odpovědět

Zpět na „Astra J - Autorádia + navigace + elektronika“