Sjíždění gum Omeba B 2000

1994-

Moderátor: Moderátoři

vojtaopel

Re: Sjíždění gum Omeba B 2000

Příspěvek od vojtaopel »

Pokud jsi byl 4 krat ve stejnem servisu,tak at si ten laser stryci do r*ti,a jed nekde jinde.
Reklama

Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Pokud to začalo po výměně jenom čepu řízení a následném seřízení geo, tož bych skoro viděl chybu v tom geoservisu, i když je to nějaký divný... :? Pokud by geo byla furt nastavovaná špatně, tak pak zkoušíš vyměnit všecko možný i nemožný a zbytečně... Laserová seřizovačka ještě nutně nemusí být zárukou kvality anebo je to v lidech, ale jak píšu, překvapilo by mě to. Zkus opravdu jinou geostanici a uvidíš, furt je to levnější než další gumy, je jich škoda... :( Držím palce! ;)
W124 E320 R6 Coupé 1994
denny

Příspěvek od denny »

Colommbo píše:Některej mekánik když napíše rozběh-souběh, myslí tím samosebou rozbíhavost-sbíhavost, stejně jako můj mekánik když řekne rovnováha vzduchu, myslí tím váhu vzduchu. :oops: Hlavně že si rozumíme... ;) A správný poznatky - zatížit podle norem, zkontrolovat a seřídit, popřípadě nastavit na spodní toleranci nebo ještě o chlup míň anebo zkusit úplně jinej geoservis.
Děkuji ti za vysvětlení.Omlouvám se za použití naší hantýrky.To víš,maturitu z češtiny jsem skládal již za krále klacka.Jinak spisovně se váha vzduchu nazývá "měřič hmotnosti vzduchu"a lambda sonda je "kyslíkový senzor",když už si tu budeme hrát na školu.
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

to denny: nikdo si tu přece nechce hrát na školu, myslel jsem to jako legraci (proto jsem taky přidával tu "rovnováhu vzduchu" a smajlíky,) nechtěl jsem se tě dotknout, tož tak... ;) A přeju hezký den! :) ;)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Odpovědět

Zpět na „Omega“