Pojezdí a pak nějakou dobu nestartuje

Moderátor: Moderátoři

vvenca

Re: Pojezdí a pak nějakou dobu nestartuje

Příspěvek od vvenca »

Měl jsem v létě na dovolený ten samý problém, při jízdě se mi začaly rozsvěcovat všechny možný kontrolky včetně kontrolky abs, přestal jít posilovač řízení. Na vině byl špatný diodový můstek na alternátoru. Alternátor jsem vyndal, nechal vyměnit diodový můstek a vyměnit řemenici s ložiskem. Oprava vyšla na 2.000,- Kč. Dle mého názoru budeš mít ten samý problém. Ale určitě to bude chtít předem proměřit. Pokud máš op-com, tak tam je vidět, kolik alternátor dobíjí. Když jsem měl výše uvedenou poruchu já, tak mně dobíjel 7 - 8V.
Opel Vectra C Caravan, 1.9 CDTI 110 kw, r.v. 2006, tm.modrá metal., CD70Navi, kůže, vyhř. sedačky, AFL, výklop. tažné, el. otev. zadní dveře, parkpilot.
Reklama

milhauzz

Příspěvek od milhauzz »

Nechcete spojit to vlákno s tím co udělal Colbricon ? Je to vlastně stejný téma na alternátor !!! :idea:
Insignia 118 kW ST, automat
varinie

Příspěvek od varinie »

Zdravím, jsem zpět, s poněkud jiným problémem, předchozí problém je už vyřešen ale nechce se mi zakládat nové téma. Nevím jestli to je těma mínusovýma teplotama, ale spíš asi ne..Než se zahřeje na 90 stupňů, škube na 4 stupni rychlosti při 1500 otáčkách až do asi 1700 otáček, ale jenom na 4 stupni na 1,2,3 a 5 to nedělá. A škube jenom v době kdy je zahřátá od 70 do 90 stupňů. Nevím může to být třeba špatné vstřikování? nemám vůbec tušáka, jestli s tím jezdit a nebo to hodit známému do servisu, protože mám strach aby se něco nepodělalo úplně. Máte s tím někdo zkušenosti? možná to nic není, ale já mám ráda když v autě všechno funguje tak jak má.
Vectra C 2,2 16V GTS 147HP, r.v. 2003
vectra11

Příspěvek od vectra11 »

Máš známého v servisu tak se ho proboha zeptej.....!
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
Odpovědět

Zpět na „Vectra C + Signum“