Nová farba z katalógu: Stříbrná Cosmic/Cosmic Grey/QuarzGrau
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Nová farba z katalógu: Stříbrná Cosmic/Cosmic Grey/Quarz
Pockat pockat, to je Cosmic Grey (Quarz Grau)? Ak hej, sprav nejaky cely album, ak je to mozne
- Reklama
dostanem sa k tomu hadam niekedy
musi sa sneh roztopiť z nej
musi sa sneh roztopiť z nej
Ok pecka. Tak hlavne uzivaj nove autisko!
Tez prosim o vice fotek . Netreba uplne lestit, ale alespon trochu lepsi svetlo a fotak . Zrovna objednavam tento tyden
tu je pár sľúbených fotiek počasie nič moc
Vdaka. Uplne paradne, podla mna. Uz sa tesim na Januar Tak vela stastnych KM prajem !!
Perfektni, nejspise uz barvu necham na cosmic at nepreberu . Akorat jeste premyslim, ze bych vymenil dynamic kola za tyto na obrazku. Cekani mam bohuzel skoro az do dubna...
doporučuju ty třetí 17" co maj já je teda mám tak sem zaujatej ale dynamic se mi líbí nejmíňpete93 píše:Perfektni, nejspise uz barvu necham na cosmic at nepreberu . Akorat jeste premyslim, ze bych vymenil dynamic kola za tyto na obrazku. Cekani mam bohuzel skoro az do dubna...
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ja som namiesto kol s innovation(čo sú na obrazku) dal kola s dynamicu (5 dvojtych lúčov), k výbave innovation, tie 5 dvojlúčové sa mi prave páčili najviacej…pete93 píše:Perfektni, nejspise uz barvu necham na cosmic at nepreberu . Akorat jeste premyslim, ze bych vymenil dynamic kola za tyto na obrazku. Cekani mam bohuzel skoro az do dubna...
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
mattonecz, to mas ty 10ti RM6? Ty mi prilis nesedi, prijdou mi prilis pokroucene. Spise se priklanim k dvojitym peti-paprskovym Dynamic RM5. Nicmene ty vicepaprskove SBO vyse vypadaji taky hodne dobre, obzvlaste k tehle barve.