predpokladam, ze aby vyhoveli kazdemu, v neznackovom servise by museli mat jednu miestnost vyhradenu len na krabickyV servise tu krabicku nemali takze sme to nevedeli nacitat na novo (nebol to original opel servis, ale je to hanba ze nieco take nemaju)
kola a ventilky
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: kola a ventilky
1.6T, 147kW, Innovation+Inovace = ziadne zbytocne kraviny (...iba Start/Stop...)
- Reklama
dělají se univerzály s možností i nakodování podle typu vozidla. ... můj autoservis s tím problém nemá a o vyhrazené místnosti oranžových krabiček nevím...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
-
No dnes som s tym bol v opel servise (SWAM Kosice). Technik nafukane este len od svojho stola zarite tvrdil ze to je mechanicky poskodene - nic nevidel a uz vedel co s tym je. Nakoniec mi aspon spravili novu konfiguraciu (pomocou tej krabicky) snimacov -> zistil ze prave zadne (nie prave predne ako deklaroval palubny pocitac) nevykazuje ziaden signal. Z toho vyplyva ze snimac je kaput a este k tomu v servise poplietli kolesa a poprehadzovali ich, preto palubny pocitac ukazoval nepresne. Tak ci onak nevedel som ci to naozaj poskodili mechanicky a v pripade ze ano tak si servis uctuje cca 80 eur za 1 snimac + 30 eur robota ze to obuju, vyzuju. Proste uzas Ak by to nebolo mechanicky poskodene ze to uznaju v ramci reklamacie. Nechcel som riskovat tak som sa vratil spat do servisu kde to prezuvali, dali dole prave zadne koleso ale fakt tam laickym pohladom nebolo nic vidiet...Dohodol som sa s tym servisom ze objednaju snimac lacnejsie + tu krabicku a spravia to oni. Ak sa im to nepodari budem sa musiet vratit do opla za nekrestanske peniaze...
Astra K ST, Innovation, 1.4T, 92kW, Benzin
nevím, zestli je nepoškozený, asi bych trval na reklamaci...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
caute hoši chci se zeptat asi jsem udělal chybu,když jsem dal z minulé sezony letní zezadu dopředu
strašně ty pneu hučí to bude asi tím že?
strašně ty pneu hučí to bude asi tím že?
A dozadu jste bývalé přední dal? Aby to nehučelo proto, že vzadu nejsou kola. Na to pozor, to by se mohlo stát.
A teď vážně: zkontrolujte si, jestli máte na bocích pneumatik šipku směru rotace. Pokud jo, tak jestli souhlasí její směr se směrem otáčení kola při jízdě vpřed.
A teď vážně: zkontrolujte si, jestli máte na bocích pneumatik šipku směru rotace. Pokud jo, tak jestli souhlasí její směr se směrem otáčení kola při jízdě vpřed.
Opel Astra K Sports Tourer Innovation 1,4T 92kW
Zdravím,jeden poznatek k párovani senzoru tlaku v pneu.Po zimě jsem nasadil označené kola na stejne místa a senzory se načetly samy.Podotýkam,že na zimních senzory nebyly.Takže pokud je nepřečipujete,pamatuji si původni i po půlroce.
Ahoj,
máme nově Astru a chceme kupovat nová litá kola. Zrovna řeším ty slavné měřiče tlaku.
Na diskuzi jsem našel tyto: https://www.aliexpress.com/item/2016-Ne ... l2pcDetail
Ty by měli být oukej, ne?
Potom ohledně tý krabičky... Nemá ji někdo náhodou z Vysočiny, který by mi to byl ochotný za odměnu napípat? Cca za měsíc?
Díky
máme nově Astru a chceme kupovat nová litá kola. Zrovna řeším ty slavné měřiče tlaku.
Na diskuzi jsem našel tyto: https://www.aliexpress.com/item/2016-Ne ... l2pcDetail
Ty by měli být oukej, ne?
Potom ohledně tý krabičky... Nemá ji někdo náhodou z Vysočiny, který by mi to byl ochotný za odměnu napípat? Cca za měsíc?
Díky
Astra 2017, 1.0 T Smile
Já kupoval ty samé z Ali. Krabičku jsem také zakoupil na Ali a funguje bez problému.
Klidně bych ti to napípal, ale jsem z Brna.
Klidně bych ti to napípal, ale jsem z Brna.
Astra K 1.4T/92kW, Innovation, Deep Sky, MY17.5
Sada Inovace, Zimní sada 1, 2x USB do zadní konzole, dojezdové kolo
17.2.2017 -> 12.4.2017
Sada Inovace, Zimní sada 1, 2x USB do zadní konzole, dojezdové kolo
17.2.2017 -> 12.4.2017
Super, díky za odpověď. Jdu je objednat.
Ještě musím se ženou odsouhlasit kola, takže mi to asi měsíc zabere, než to budu mít v hromadě. Pak bych se teda ozval, jo? Já do Brna stejně jezdím často, jsem z VelMezu.
Ještě musím se ženou odsouhlasit kola, takže mi to asi měsíc zabere, než to budu mít v hromadě. Pak bych se teda ozval, jo? Já do Brna stejně jezdím často, jsem z VelMezu.
Astra 2017, 1.0 T Smile