Kupa astry
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Kupa astry
To dúfam a na to sa spolieham, teraz je K zhruba v polovici výrobného cyklu tak snad už čo to soudruzi vychytali.
Inak nie som idealista, takže mi je jasné že prémiovka to nebude, ale čo už zatial zostanem verný
Inak nie som idealista, takže mi je jasné že prémiovka to nebude, ale čo už zatial zostanem verný
Astra G 1,6 - 2008 Classic
Astra K 1,4T ST 110kW Innovation, Matrix, Sport
- Reklama
No konečne to je na dobrej ceste a našeho "McQueena" (ako ho nazval môj mladší syn) už pripravujú u predajcu.
správná barva
Za farbu je zodpovedná manželka .... ja za obsah
V tom prípade chválime manželku
A ty máš zase pochvalu za Matrixy
A ty máš zase pochvalu za Matrixy
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
Čaute všetci, rozhodoval som sa pre Astru a teda po dlhom uvažovaní a pozeraní tohto fóra som sa rozhodol pre kúpu.
Smile výbava s plus pár vecami navyše, tak dúfam, že mi auto poslúži dlhé roky bez problémov.
Bude to 1.4 s turbom tak dúfam napriek tomu čo som sa dočítal na fóre, že sa ma vyhnú nejaké vážne problémy, keď Astra príde určite pridám nejaké fotky a prvé dojmy
Smile výbava s plus pár vecami navyše, tak dúfam, že mi auto poslúži dlhé roky bez problémov.
Bude to 1.4 s turbom tak dúfam napriek tomu čo som sa dočítal na fóre, že sa ma vyhnú nejaké vážne problémy, keď Astra príde určite pridám nejaké fotky a prvé dojmy
Zdravím, Opel akce 24 hodin bývá jen jednou do roka? A co ještě nějaké akce, kromě právě běžícího bleskového týdne ? plánuje se něco ?
Díky
Díky
Opel má na Astru dlouhodobou akci. Já se byl ptát na Astru ještě než jsem věděl o akci Opel 24 a i tak jsem dostal zadarmo střešní nosič(posunuli podpis smlouvy) a slevu na výbavu jsem dostal dle ceníku SMILE atd..
tech 50tis slevu dostane kazdy. behem techto akci to muze byt i mnohem vic.
jinak tech akci maj za rok vic
jinak tech akci maj za rok vic
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Hmm no tak po přečtení všech pro a proti 1,4T 92kw uvažuju že půjdu asi do diesla 81kw 40 fíků navíc které jsem mohl dát do výbavy ale ten risk s tím TURBO motorem, snad nestojí za to.