Některé sady HID, třeba i ta moje LED sada, chybu nehážou..a světla mám zcela uzavřeny origo víčkem. Takže je třeba si dobře vybrat. Bohužel, chyba byla, že jsme si matrixy nedali, ale 40 tauznů navíc bylo tehda pro mě nemyslitelných.. Teď si pomáhám/e jak můžem.sladas opc píše:no na pohled to vypada hezky..ale nesel bych do toho uz z toho duvodu ze problem na stk ci pripadne pri nehode,neschvaleno pro provoz na komunickacich..dalsi vec kdyz to tam zadelas xenony hazi chybu tudiz musis resit odporama atd a ty ve vetsine pripadu rusi radio atd nehlede na to ze musis do tesniciho krytu svetla delat diru kvuli kabelum a ty svetla pak netesni a mlzi se a to nemluvim o tom ze tyhle cinske sady hrozi i tim ze pri zkratu balasstu ti shori auto a taky dost ty neorigo xenony furt blikaji a vecne nenaskoci vybojka..co se tyce prestavbovych ledek to bude asi temer to same..nevim jak vy ale tomuhle ja proste neverim kdyz se nekde musi neco dodelavat a jeste tyhle ciny..kdysi jsem tohle resil prave na astra h a skoncilo to prave tim ze jsem zustal u lepsicch zarovek...takze pokud je to svetlo staveny na zarovky zustal bych u zarovek a nebo jste si meli priplatit za matrixy..
BTW pokud se dobře podíváte na štítek na našich světlometech, jsou vhodná (označením) i pro xenon.