Tak že mi to nedalo a navštívil jsem atorizovaný servis opel (autocentrum dojáček) a nechal jsem si udělat v pořadí třetí diagnostiku. Stála mě bez mála tisícovku a dozvěděl jsem se následovné:
1chyba: Airbag, nesprávná funkce obvodu kontrolky SRS
2chyba: Motor, přerušený obvod řízení indikátoru nesprávné funkce
3chyba: Modul dveří řidiče
4chyba: Obvod klíče dveří řidiče-přerušený
servisman mi řekl, že je to tím, že nesvítí kontrolka airbegů a pro jistotu mi ukázal jak vypadá na jiném autě...
Když jsem odjížděl a zastrčil klíč, tak jsem zjistil, že mi tam ta kontrolka airbegů svítí..
Takže zase nevím nic..
Kontrolka auto s klíčem
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Kontrolka auto s klíčem
Zdravim vsechny...
Chci se zeptat jestli nekomu to nedela co me nebo nedelalo mam opla merivu 1.7 dti 55 kw a po nastartovani a uplinuti tak 5 secund se kontrolka s klickem rozsviti ale nic se nedeje nema nekdo zkusenost? Auto normalne jede bez problemu diky
Chci se zeptat jestli nekomu to nedela co me nebo nedelalo mam opla merivu 1.7 dti 55 kw a po nastartovani a uplinuti tak 5 secund se kontrolka s klickem rozsviti ale nic se nedeje nema nekdo zkusenost? Auto normalne jede bez problemu diky
A co diagnostika? Ci mame hadat? Za tou kontrolkou je niekolko stoviek chyb... Bez diagnostiky strata casu tu nad tym dumat....
a tiež dotaz do vlákna Vectra C - motory dotaz na Meriva 1.7 55kW. Taký motor nikdy vo Vectre nebol.
1/ skús diagnostiku tak ako píše Langdon.
2/ možno tvoja Meriva vie vyčítať chyby aj bez diagnostiky, ako napr. Astra G. Ale to je dotaz do vlákna Merivy
1/ skús diagnostiku tak ako píše Langdon.
2/ možno tvoja Meriva vie vyčítať chyby aj bez diagnostiky, ako napr. Astra G. Ale to je dotaz do vlákna Merivy