RADIO+MP3+USB

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Peto

Re: RADIO+MP3+USB

Příspěvek od Peto »

Aquafresh1 píše:Tiez by ma zaujimalo, ci to ide odblokovat, pre spolujazdcov na dlhe cesty trebars na dovolenku. Tablet mam vzadu pre decka, ale dopredu tablet nepatri, ked je tam k vyuzitiu pekny display. Kamosovi to na A6 aj A8 odblokovat cez diagnostiku ide,staci len prepisat obmedzenie z 0 kmh na napr 200kmh a pojde to prakticky stale, len ci to ide aj na nasej astricke.. :mrgreen:
Dobry napad. Konecne to niekto skusil. Takze ma cenu napojit kvalitnu diagnostiku a pohrat sa z tym. Najst to v menu a odblokovat. Tiez skusim ist do toho. Ked sa mi to podari budem informovat.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Reklama

Aquafresh1

Příspěvek od Aquafresh1 »

ne ne, pisem ze kamosovi na A6 a A8, to je audina. Tu na astre som zistoval od pana, co to odblokuvava a hovoril, ze to by vyslo mozno az na 300 eur, lebo tieto nove to maju nejak systemovo osetrene, to by bolo treba prehrat cely system, cim samozrejme stracame zaruku..
Astra K, 1,4T 92kW Blue Sky, Enjoy + 17"
majusenko

Příspěvek od majusenko »

Mne by úplne stačilo, keby šlo v AA nejako vypnúť to stupídne blokovanie výberu pesničiek počas jazdy. Blokuje to aj keď používam koliesko miesto dotykáča :/ Nechápem, prečo to nemôžu urobiť ako Waze, stlačiť "Passanger" a neriešiť to....
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009

https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“